Shop børnebøger til dit barn

Shop børnebøger til dit barn

30. august 2020 Slået fra Af Redaktionen

Har du længe drømt om at øge kvalitetstiden med dit barn? Så bør du overveje at shoppe en masse forskellige børnebøger hjem, som du kan læse højt for dit barn. Både i eftermiddagstimerne, men i ligeså høj grad om aftenen inden sengetid.
I dag bruger mange børn en stor del af deres tid på at spille Ipad, se tv eller noget tredje, der vedrører elektronik. For at aflaste elektronikken en smule og være fysisk tilstede sammen med dit barn, er det altid en god idé at læse bøger højt og fortælle historier.

Sådan finder du de rigtige børnebøger

Indimellem kan det godt være svært at beslutte, hvilke børnebøger dit barn med stor sandsynlighed godt kan lide. Derfor kan du starte med at tjekke forskellige online shops ud, hvor du kan læse meget mere om hver enkelte bog og alderstrin.
For at være sikker på, at bogen fanger dit barns interesse, er det altid en god idé at finde en børnebog med mange illustrationer, så barnet får hele oplevelsen med. Er det begrænset, hvor mange illustrationer der er i bogen, kan det nemlig være svært for barnet at fastholde koncentrationen og blot lytte.
Ved at finde en inspirerende bog, er du sikker på, at I i fællesskab kan sidde og bladre i bogen. Det kan også være, du skal ofre lidt penge på at købe guidede børnemeditationer, som blandt andet kan hjælpe dit barn med at finde ro om aftenen.
Guidede meditationer er gode for både voksne og de små. De kan hver især skabe en eventyrlig rejse, som blandt andet værner om dit barns selvværd, mindset og indsigt i sig selv. Det er uden tvivl generelt en god investering at shoppe bøger og meditationer til dit barn for at møde dit barn i øjenhøjde og øge jeres kvalitetstid – læs mere på Karens Univers.