Skab tryghed i din virksomhed med videoovervågning

Skab tryghed i din virksomhed med videoovervågning

2. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

At arbejde i butik kan på visse områder risikere at føles utrygt for de ansatte – ikke fordi at arbejdspladsen er dårlig, men fordi der ofte vil være en flig af usikkerhed ved tanken om risikoen for indbrud. Det kan resultere i anspændte medarbejdere og en utryg atmosfære. Heldigvis kan man et langt stykke ad vejen komme problemet til livs ved installation af den rette tryghedsskabende overvågning.

Find den løsning, der passer til jer

Alle virksomheder er forskellige og har deres egne særpræg, hvorfor det også giver mening, at man ikke kan slå alle over én kam, når det gælder installation af overvågning. I stedet er det vigtigt, at man finder frem til præcis den rette løsning til forholdene i den enkelte virksomhed eller butik. Dette er der heldigvis gode muligheder for, da der eksisterer en lang række af forskellige sikkerhedsmæssige tiltag, der hver kan være medvirkende til en større tryghed på arbejdspladsen: Overvej for eksempel en tyverialarm med skalsikring, eller flyt videoovervågningen helt ud til gadeniveau, hvor problemerne i stigende grad foregår. Det er ligeledes muligt at installere videodørtelefoner, også til private hjem: Det kan skabe tryghed i en lang række af forskellige situationer, og medvirke at ubehagelige hændelser undgås.

Videoovervågning virker også præventivt

Når man tænker på videoovervågning, er det normalt at tænke på, at det er muligt at fange de skyldige. Dette er også sandt, men faktisk er der to sider af sagen, der forklarer, hvorfor det kan være praktisk at installere overvågning i sin virksomhed. Videoovervågning har nemlig en god præventiv effekt, da mange tyve holder sig væk i frygt for at blive opdaget, hvis de kan se, at installationen af overvågning ser overbevisende ud.

Skal du have fingrene i et godt brand inden for overvågning, der både virker præventivt og samtidig har overbevisende kvaliteter, kan du overveje at undersøge mere omkring dine muligheder for at få installeret Dahua videoovervågning. Denne overvågning fra Dahua lever op til nogle meget strikse kvalitetskrav, hvilket betyder, at du kan være tryg ved dit valg af overvågningsmærke. Er du nysgerrig, kan du læse yderligere om dette mærkes mange fordele nedenfor.

Mange fordele ved Dahua videoovervågning

Overvågning fra Dahua udmærker sig i særlig grad, fordi det scorer højt på en række forskellige parametre. For eksempel er dette brand knivskarpe, når det kommer til billedkvaliteten, hvorfor du ikke behøver at affinde dig med de klassisk grynede overvågningsbilleder, der hverken er til at finde hoved eller hale i. I stedet kan du være tryg i din viden om, at systemet nok skal fange et klart og tydeligt billede af gerningsmændene, hvis noget skulle ske.

Udover den skarpe kvalitet er hardwaren i disse systemer også blandt det nyeste på området. Det er med til at sikre en stabil funktionsdygtighed, og betyder desuden, at overvågningssystemet med al sandsynlighed vil kunne fungere problemfrit igennem en længere årrække. På den måde slipper du for at skulle sørge for udskiftning samt installation af nye systemer løbende – en proces, der i høj grad er værd at undgå.