Skal dit hus isoleres?

Skal dit hus isoleres?

4. december 2018 0 Af Redaktionen

Hvorfor isolering?

De fleste af os kender frasen ”at fyre for gråspurvene”, og det er de færreste af os, der egentligt ønsker at lade varme slippe ud gennem murværket. Det er dyrt i længden, og hvis rummene i dit hus ikke kan blive varmet ordentligt op, kan det også føre til et dårligt indeklima og måske endda sygdom.

En løsning på dette kan være at få dit hus isoleret. Med en effektiv isoleringsmetode kan ud holde varmen inde i vintermånederne og varmen ude i de varme sommermåneder.  Det giver et godt indeklima hele året rundt, og med en god isolering slipper du også for ubehagelige eftervirkninger såsom fugt og i yderste tilfælde svamp.

Få isoleret dit hus effektivt med facadeisolering

Selvom man måske godt ved, at man burde få sit hus isoleret, så er det for mange en stor opgave at gå i gang med. Måske skal man flytte ud, mens processen er i gang, og måske kan man ikke lige overskue at skulle leve i byggerod. Men der findes heldigvis en løsning der gør, at du og familien kan blive boende i huset, mens professionelle får isoleret dit hus.

Facadeisolering er en supereffektiv isoleringsmetode. Her bliver isoleringen lagt uden på dit hus’ eksisterende mur, og det efterlader en elegant og smuk overflade, som passer ind til resten af dit hus arkitektur. Med facadeisolering mister du heller ikke værdifulde kvadratmeter i dit hus, og du slipper for byggerodet indendørs, så du og din familie kan fortsætte hverdagen ufortrødent.

Når du har fået dit hus isoleret med facadeisolering, står du tilbage med en fin facade og vigtigst af alt et godt indeklima året rundt, som er til gavn for hele din familie.

Så skal dit hus isoleres, så overvej at få det gjort med facadeisolering. Det er nemt og bekvemt, og du slipper for at skulle fyre for gråspurvene.