Skal du arrangere den næste firmafest?

Skal du arrangere den næste firmafest?

7. januar 2019 0 Af Redaktionen

Har du fået til opgave at skulle arrangere firmaets næste firmafest, så kan det godt betale sig at læse videre. Det kan nemlig godt være en lidt nervepirrende opgave at blive stillet, for der er mange forskellige forventninger og ideer, der skal indtænkes, og mange beslutninger der skal træffes. Hvilken type virksomhed er der tale om, hvilke mennesker kommer der og hvilken type firmafest skal du arrangere? Det kan være sådanne spørgsmål du skal stille dig selv, inden du træffer de store beslutninger.

Firmafrokost med spisning, tema og klæd-ud fest eller abefest?

Det handler først og fremmest om at kende sine kolleger. Er du i tvivl om hvilken type fest de regner med, så kan du med fordel forhøre dig blandt kollegerne, inden du kaster dig ud i at arrangere den helt store abefest. Når du har fået forventningsafstemt med kollegerne, kan du begive dig ud i planlægningsfasen.

Lej en bar og en bartender

Hvis stemningen er til en firmafest med lidt mere gang i, så kan du overveje at leje en bar og en dertilhørende bartender. Du kan se mere her. Du kan herunder få et overblik over nogen af fordelene ved at vælge en mobilbar:

  • Du kan afholde firmafesten hvor du vil. Den mobile bar og bartenderne kører rundt i hele Danmark.
  • Du får professionelle bartendere til at servicere og skænke gæsterne lækre drinks hele aftenen.
  • Du kan selv vælge et antal forskellige cocktails, som skal serveres. Hertil kan du tilkøbe øl og shots samt andet spiritus.
  • Du og dine gæster får fri bar i de timer, som I har aftalt at bartenderen skal stå til rådighed.

Du kan udover at leje en bar og bartender, også leje en DJ til din fest. Dj’en kommer med professionelt udstyr til lyd og lys, som sikrer at du og dine gæster får en fantastisk aften.