Skal du se Flying Superkids i sommeren?

Skal du se Flying Superkids i sommeren?

21. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

Sommerferien er lige ved at være over os. Det betyder, der er tid til at være sammen som familie og komme ud og få gode oplevelser sammen. Mange gange falder vi tilbage i de samme gamle mønstre og gentager de samme aktiviteter. Derfor kunne det måske være på tide at se noget nyt og inspirerende som Flying Superkids!

Hvem er Flying Superkids?

Flying Superkids er en mesterlig gymnastikgruppe, der er internationalt anerkendt for deres høje gymnastiske niveau såvel som deres sceneshow og meget professionelle opsætning.

Mange tænker måske, om det nu også er det værd at tage ud og se et gymnastikshow. Det er jo trods alt bare børn, der skal levere underholdning. Er du en skeptiker, så kan du godt tro om igen! Flying Superkids består af yderst skrappe gymnaster, og faktisk er gruppen så god, at den har turneret over hele verden – i Europa, USA og Asien, hvor der alle steder sidder begejstrede familier og andre børn, der alle klapper af det, de ser.

Bag den imponerende sammensætning af gymnaster gemmer der sig et koncept og en særlig filosofi, der hylder legen og det eksperimenterende i gymnastikkens verden. Netop derfor er der ikke kun plads til almindelige spring og kolbøtter, men også dans, rytmik, visuelle historiefortælling og meget mere. Sammensat giver det dragende fortællinger, der suger publikum ind i den hæsblæsende, men samtidig meget fine verden af akrobatik, mystik og gode fortællinger.

Denne sommer turnerer Flying Superkids i Danmark

Måske du i løbet af sommeren støder på det store røde telt, som Flying Superkids afholder deres herlige shows i. I år kommer gruppen nemlig både forbi Jylland, Fyn og Sjælland, når der skal imponeres i gruppens hjemland.

Hvordan får man så billetter – det kan du læse mere om her. Flying Superkids har gode billetpriser, så alle kan se showet – alle der når at få en billet i hvert fald. Der kan nemlig være rift om at få en plads, og netop derfor optræder gruppen i det store røde cirkustelt, hvor der er god udsigt fra alle pladser – takket være en god højde og frit udsyn.