Spar penge med et rygestop der virker

0

Et rygestop er en utroligt stor udfordring og det ved alle, som har forsøgt. Der er mange forskellige metoder til at kvitte smøgerne på som bare ikke virker. Man kan forsøge sig med nikotintyggegummi, plastre og alverdens dyre og ineffektive metoder til et rygestop. Det kan virke som om, at det kun er de færreste som kan gennemføre det, men det er ikke tilfældet. Alle har en god chance for at gennemføre et rygestop, hvis det bare ved, hvad de skal gå efter. Hvis man har de rigtige værktøjer og hjælpemidler, så kan man gennemføre. Man skal bare tænke lidt ud af boksen og prøve noget nyt.

En e-cigaret

Det kan virke lidt selvmodsigende at anbefale en anden måde at ryge på for at blive den første kvit, men det giver faktisk god mening og nu skal du høre hvorfor. En e-cigaret adskiller sig meget fundamentalt fra et tobaksprodukt, fordi man ikke laver en decideret forbrænding, men en fordampning. Det betyder, at der er en stor forskel i, hvor mange skadelige stoffer, som man inhalerer. Man kan minimere dette ved at ryge en e-cigaret, fordi det i princippet ikke er rygning, men dampning. Når man damper i stedet for at ryge, så får man også meget mere kontrol over sin egen vane, fordi man selv kan vælge alle de forskellige komponenter i processen. Man har selv kontrol over, hvad man ryger af, hvordan e-cigaretten skal se ud, hvad dampen skal smage af og meget mere. En af de vigtigste ting, som man får kontrol over, er indholdet af nikotin.

Mere kontrol giver et godt rygestop

Når man har kontrol over mængden af nikotin i dampen, så vil man også automatisk have chancen for at skrue dette længere ned eller længere op. I forbindelse med et længerevarende rygestop, så vil man nok formentlig ville gøre det første. Når du skruer ned for nikotinen, så betyder det også, at man vil kunne fristes til at ryge mere for at få det samme nikotin indenbords og det er selvfølgelig noget, som man bør være opmærksom på og modarbejde. Når du skal til at strukturere dit rygestop, så kan det være en fordel at have en bestemt periode med en bestemt koncentration før du sætter den ned. Man kunne eksempelvis sige, at man vil starte på en bestemt koncentration og blive der i to uger ad gangen. Herefter kan man skrue ned for koncentrationen og blive på denne koncentration i to uger. På den måde, så vil man til sidst blive helt fri for nikotinen og på den måde blive sin kemiske afhængighed kvit. Når man er blevet fri af nikotinen, så handler det om at blive fri for vanen i at ryge. Det er en bro, som man kan krydse, når man når til den og få hjælp og vejledning til den del. Hvis du vil tage det første skridt og blive din kemiske afhængighed kvit, så kan du købe en e-cigaret og noget e-væske og tage den derfra – held og lykke.

 

Share.

About Author