Spar penge på print

Spar penge på print

13. oktober 2019 Slået fra Af Redaktionen

Er du typen, som godt kan lide at printe, men ingen printer har? Om det er en stor opgave, der skal rettes eller om det er et billede, så er det jo et problem hvis du ikke har en printer. Her vil du se fordelene ved at have en printer, om det er en lejet printer eller en fast.

Hvad skal jeg købe?

Du kan vælge mellem to ting. Enten kan du købe din egen printer, printerpatroner og alt det der hører til, eller også kan du leje en printer. Nu tænker du nok, hvordan ved jeg hvad jeg skal vælge? Ja, det er et godt spørgsmål og her vil du forhåbentlig få det afklaret.

Hvis du kun skal bruge en printer i en periode, for eksempel hvis du har en periode, hvor du godt kan lide at sidde med tingene i hånden, vil det være oplagt at leje en printer. Nu til dags er der mange steder som udbyder printer udlejning. Det er billigt at leje en printer og hvis du er heldig, kan du finde nogle hjemmesider, som har ingen bindingsperiode og hvor for eksempel blæk er inkluderet i lejeprisen. Dette er dog kun en midlertidig løsning.

Hvis du derimod ved, at du skal printe meget, og har brug for det i ny og næ, vil det helt sikkert være bedst at investere i en printer, som du altid kan have stående. Her er det dyrt i starten, fordi du både skal have købt en printer, printerpatroner, papir og måske endda mere, men på længere sigt vil det blive billigere for dig.

Det korte svar på spørgsmålet er: Hvis det kun er en kort periode du skal bruge en printer, vil en lejeprinter være bedst. Hvis det derimod er til brug i en længere periode, vil det være bedst at købe en printer og de tilhørende ting.