Spar penge på dine medlemskaber hos dating sider

Spar penge på dine medlemskaber hos dating sider

14. oktober 2020 Slået fra Af Redaktionen

(Online) dating er noget, som de fleste har gjort sig i på et eller andet tidspunkt i deres liv. Mange har haft så stor succes med det, at deres anstrengelser har ført til et parforhold og sidenhen et ægteskab. Med andre ord er online dating ikke kun for dem, der leder efter uforpligtende sex, men også for dem, der søger den helt store kærlighed.

At date er et vidt begreb, men det centrale er, at du via forskellige fora og chats kan møde mange søde singler. Det kan du f.eks. gøre igennem de mange dating sider. På nogle af siderne skal du betale mange penge for at få adgang til alle funktioner og muligheder. Der er dog mulighed for at spare penge på disse medlemskaber. Følg blot vores tips i artiklen.

Få en gratis prøveperiode

Hos langt de fleste danske dating tjenester er det muligt at få en gratis prøveperiode. Typisk får du 3, 7, 14 eller 30 dage til at prøve tjenesten af. I denne prøveperiode kan du typisk chatte og skrive med så mange søde mænd og / eller kvinder, som du overhovedet magter. Du får dermed rig mulighed for at skabe dig et indtryk af, hvor seriøst sitet og dets brugere er. Læs mere hos secretpleasure.dk om at date på nettet. Du kan bl.a. læse lidt om, hvordan du kan bruge dating tjenester til at finde en fræk partner.

Bemærk, at du efter endt prøveperiode kan risikere at blive opkrævet xxx kr. i medlemskab for den næste periode, hvis du ikke aktivt går ind og opsiger medlemskabet. Ønsker du at fortsætte som medlem, så slipper du som regel ikke for at betale en lille sum penge hver måned. Typisk lyder beløbet på mellem 50 og 250 kr.

Fravælg et premium medlemskab

Vil du gerne date 100 % gratis, så er du nødt til at fravælge de såkaldte premium medlemskaber. Du vil i den anledning give afkald på nogle nyttige funktioner såsom at kunne sende ubegrænsede beskeder m.v.

Et premium medlemskab koster sjældent mere end et medlemskab på tv-streaming eller musikstreaming, så overvej dine prioriteter nøje. Ønsker du inderligt at finde manden eller kvinden i dit liv, så er de 50-250 kr. om måneden måske givet godt ud.