Spar penge på dit kørekort ved at vælge de bedste

Spar penge på dit kørekort ved at vælge de bedste

15. maj 2019 Slået fra Af Redaktionen

Når du skal have dit kørekort til bil, så er det delt op i teori og praksis. Når det kommer til den teoretiske prøve, så har mange køreskoler implementeret en form for online teoriundervisning som supplement til den obligatoriske. Det er derfor som regel ikke her, hvor man kan komme til at punge godt ud. Den dyre del ligger i de forskellige praktiske komplikationer, som man kan komme ud for. Hvis man skal have flere køretimer eller dumper en prøve, så kommer man nemlig til at give en hel del mere for det hele i alt.

Erfaring slår det meste

Når du skal finde en kompetent kørelærer, så gælder det om at finde en med erfaring, som kan tage hånd om en masse forskellige typer af elever og derfor helt sikkert også kan hjælpe dig. På den måde kan man undgå, at det bliver til meget dyre ekstralektioner, der gør et godt indhug i ens bankkonto. Det er også blevet muligt for 17-årige at tage kørekort og hvis det er planen, så gør det endnu større indhug. Det kan også være en god idé at have styr på sine muligheder, hvis man gerne vil tage det som 17-årig, så man ikke går galt i byen.

Hvis du er 17 år

Du kan formelt starte dine køretimer, når du er 16 år og 9 måneder og så kan du tage prøven fra din fødselsdag. Reglerne er dog, at man kun må køre med personer over 30, der ikke har fået frakendt kørekortet, hverken betinget eller ubetinget. Det bedste ved det hele er dog, at man må føre bilen selv når man fylder 18 og hverken skal op til køreprøve eller teoriprøve igen. Læs mere om kørekort generelt og mulighederne for 17 årige på www.stjernqvist.dk.