Spar penge på urinaler til din virksomhed online

Spar penge på urinaler til din virksomhed online

22. februar 2019 0 Af Redaktionen

Har din virksomhed eller institution i tankerne at købe nye urinaler til jeres offentlige toiletter? Hvis svaret er ja, skal I naturligvis til at gøre jer nogle overvejelser i forhold til, hvilke typer I køber, og hvor i køber dem. Måske skal I tage vandfrie urinaler og online-køb i betragtning her, da der er nogle penge at spare.

Køb vandfrie urinaler online

Vi kender alle til de gamle traditionelle vandløbende urinaler, og der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved disse. Der findes dog også en anden mulighed, som er de vandfrie urinaler. Disse kan du nemt og hurtig købe online, så længe du har et gyldigt CVR-nummer. Her kan du faktisk spare penge, hvis du beslutter dig for at vælge de vandfrie urinaler fremfor de traditionelle vandløbende.

En bedre økonomisk løsning

Nu undrer du dig nok over, hvorfor de vandfrie urinaler skulle være billigere. Det kan de sagtens være. Grunden til dette er, at når du undlader at bruge vand, slipper du for at etablere vandtilløb og du undgår omkostningerne til alt det vand, der før skulle bruges til de gamle traditionelle urinaler. Du undgår også urinsten, tilstoppelser, efterfulgt af vedligeholdelse og reparationer. Der er altså flere tusinde kroner at spare. Så er det værd at nævne, at disse også sagtens kan være lugtefrie.

Din virksomhed bliver grønnere

Udover at disse vandfrie urinaler er billigere, er de naturligvis også mere miljøvenlige. Med disse urinaler er du med til at bidrage til at redde mange millioner liter af ferskvand. Det friske rene drikkevand er ikke engang tilgængeligt for alle mennesker. På denne måde kan det bruges til at drikke i stedet for at skylle det ud. Hvis du er interesseret i at købe urinaler online, kan du læse mere her. Dette firma specialiserer sig nemlig i at lave vandfrie urinaler til virksomheder.