Spar penge ved at booke din tid hos tandlægen regelmæssigt

Spar penge ved at booke din tid hos tandlægen regelmæssigt

23. oktober 2020 Slået fra Af Redaktionen

Har du nogensinde tænkt over hvordan de følgende to udsagn passer sammen? “Jeg vil gerne besøge en tandlæge.” og “Jeg vil gerne spare penge.”

Principielt er der ikke noget i vejen ved disse udsagn. Men vores erfaring viser, at det nogle gange godt kan blive dyrt at besøge en tandlæge. Tandbroer, huller i tænder eller rodbehandling – behandlinger hos tandlægen koster bare penge.

Derfor er det meget vigtigt at tage regelmæssigt til tandlægen! Den eneste rigtige måde at spare penge ved tandlægen er nemlig at passe godt på sine tænder og forhindre problemer inden de opstår Her har vi to tips til dig, som gerne vil spare penge.

Med god tandpleje plejer du også din pung

Den første skridt mod at spare penge hos tandlægen er at prioritere god tandpleje derhjemme. Hvis du passer godt på tænderne, er der en lavere chance for, at en behandling hos lægen bliver nødvendigt. Du plejer dine tænde ved at børste dem mindst to gange om dagen, bruge den rigtige tandpasta og bruge tandtråd dagligt. Hvis du oplever dårlig ånde, så kan det være en god idé at bruge et mundskyllemiddel. Ved tandbørstning er det vigtigt at være opmærksom på den rigtige slags tandbørste. Den må f.eks. ikke være for stor, da du så ikke kan komme rundt over det hele. Derudover gør det en forskel hvordan du børster dine tænder og hvilken slags tandpasta du bruger. Du bør børste tænder i cirkler, så du når bedre rundt i hele munden, og du bør bruge en tandpasta med fluorid, fordi den har en forebyggende virkning ift. caries.

Informer dig selv

Den anden skridt er at informere dig om de generelle priser hos tandlægerne i dit område. Der findes også tandlæge som tilbyder rabat til studerende, og henviser til muligheden for at søge tilskud hos fx kommunerne. Mange tandlæge tilbyder derudover også muligheden for finansiering eller betaling i rater.

Alt i alt har det en negativ indflydelse på din økonomi, hvis du undgår at tage til tandlægen i stedet for at tage til tandlægen regelmæssigt.

Klik her for at finde en dygtig tandlæge i Ishøj, som er klar til at besvare alle dine spørgsmål i forhold til økonomien i forbindelse med tandlægebesøget.