Spar tid med elektronisk dokumenthåndtering

Spar tid med elektronisk dokumenthåndtering

28. juni 2018 0 Af Redaktionen

I en organisation er der rigtig meget at se til, og der er rigtig mange forskellige dokumenter, emails og andet, som man skal holde styr på. Dette kan blive en lidt uoverskuelig opgave, hvis man har alle de forskellige dokumenter liggende forskellige steder. Derfor kan en god løsning være at bruge M-Files. M-Files er et dokumenthåndteringssytem, der foregår elektronisk og tillader organisationer en automatiseret forretningsproces. Det er rigtig godt for virksomheden eller organisationen, da det kan reducere både tid og omkostninger og samtidig øge effektiviteten.

Måden det fungerer på er, at M-Files organiserer og arkiverer alle former for dokumenter i et fælles elektronisk dokument pool, så det er både hurtigt og nemt at komme til dokumenterne. Det er altså en rigtig god måde at effektivisere processen, da tilgængeligheden til dokumenter er nemmere, og man kan komme til dem når som helst og hvor som helst. Det er altså en genial fordel, hvis du vil gøre det hele en smule mere overskueligt og let tilgængeligt.

 

Gør dokumenthåndtering nemt

Med M-Files bliver elektronisk dokumenthåndtering nemt, og det er med til at gøre arkiveringsprocesser i dagligdagen både simpelt og brugervenligt. Der er standard integrationer til Microsoft-Office pakken, som er en fordel, fordi det typisk en inden for de systemer, man arbejder, og derfor ikke behøves arbejde i andre systemer for at bruge M-Files. Udover det så har de også mange andre integrationer samt moduler, man kan gøre brug af. Herunder er for eksempel M-Files mobile App et af de super nyttige moduler, fordi der efterhånden er mange sager og dokumenter, som også ligger på ens smartphone. For eksempel kan man bruge det, hvis man tager et billede fra sin smartphone eller har et rejsedokument liggende, som man så kan overføre direkte til M-Files appen, så det kommer ind i det elektroniske dokument håndteringssystem.

Det er altså nemt at arbejde med de systemer, man allerede bruger, fordi M-Files både bruger integrationer og moduler. Man får med produktet standard adgang til funktioner som Office-integrationspakke, der gør det nemt for dig at arbejde i Word og Excel uden at skulle ud og gemme det i et andet system. Ud over Office-integration har de også en standard Outlook-integration, så du på samme måde ikke skal bevæge dig ud af Outlook, når du vil arkivere mails fra Outlook over til andre projekter. Det kan altså lette en del på håndteringen af dokumenter og gøre dagligdagen nemmere.