Spar tid og penge, skift til et pillefyr

Spar tid og penge, skift til et pillefyr

5. november 2019 Slået fra Af Redaktionen

Der er mange fordele ved at investere i et pillefyr, hvis du f.eks på nuværende tidspunkt varmer hjemmet op med olie eller el, så kan der være store besparelser at hente, ja helt op til 70 % sammenlignet med elvarme.

Dette betyder også at det betaler sig at investere, og i mange tilfælde har fyret allerede tjent sin værdi hjem igen efter blot 4 års brug. Så det er et af de produkter, der har en af de hurtigste tilbagebetalingstider, hvilket også er med til at gøre det at fyre med træpiller meget attraktivt, da der er en økonomisk værdi at hente, og mange penge at spare.

Grøn energi er noget vi kan li’.

Hos Hedestoker har vi fokus på at have den nyeste teknologi. Vi udvikler konstant vores stokerfyr, via. optimeringer og online feedback fra Stokercloud, som sikrer at vi altid har de nyeste og mest moderne og optimerede løsninger til dig. Innovation og nytænkning hos vores leverandører, har i mange år bidraget til løbende udvikling af produktet. Således opnåes mest mulig forbrænding ud af dine træpiller. Da vi tænker meget på at værne om miljøet, sætter vi stor ære i at opnå den reneste forbrænding muligt.

Den automatiserede løsning.

Automatiserede pillefyr sørger for at forsyningen af træpiller ikke slipper op. Dette er den mest komfortable løsning, som mange af vores kunder benytter sig af, da forbrændingen altid er i gang, derved undgår man, at man løber tør for træpiller.

Tjek dit fyr ud, med smarte funktioner direkte på mobilen.

Tilgå dit pillefyr på mobilen, nemt og hurtigt, da det er tilkoblet internettet. På denne måde kan man nemt og hurtigt se hvordan pillefyret forbrænder. Monitoreringen giver dig fuld kontrol, samt muligheden for at skrue op eller ned for varmen fra din smartphone. Stokercloud hjælper med at finde fejl og optimere fyrets indstillinger, og hjælper NBE med at optimere produktet, ved hjælp af den feedback fyret automatisk sender. Alt denne feedback, bruges til hele tiden at udvikle og fremme forbrændingen, samt udviklingen af fyret. Din indstillingerne i Stokercloud sikrer en optimal udnyttelse af dine træpiller, så du udnytter dine pillers brændværdi.

Touch Skærm

Med den integrerede touchskærm bevarer du nemt overblikket. Software er lige til, så du uden problemer kan starte udstyret og justere meget præcise detaljer, som effektiviserer forbrændingen, så du får størst muligt udbytte ud af dine træpiller.

Masser af plads til opbevaring af træpiller

Stokerfyret er stort og rummeligt og har derfor også plads til mange dages forbrænding. Med den automatiserede løsning sikrer, at du ikke løbe tør for træpiller. men at du hele tiden har gang i fyret, så der ikke forekommer pludselige stop grundet manglende træpiller. Hvis du ikke vælger den automatiserede løsning, så skal man huske at fylde dyret op med træpiller efter 5-10 dage, alt efter hvor meget fyret har skullet varme hjemmet op.

Vejrkompensering

Med vejrkompensering regulerer fyret automatisk forbruget af træpiller, således at der registreres om det er varmt eller koldt udenfor, hvilket giver meget god mening, da fyret jo ikke behøver at yde og producere mere varme end hvad der er nødvendigt. Denne funktion er også meget belejligt at have i sommerperioden, da fyret jo kun skal forsyne hjemmet med varmt vand i denne periode.

Levering og montering

Hvis du tilkøber os, til at komme og installere fyret, så sørger vi for at produktet bliver leveret og monteret, således at du hele vejen igennem forløbet, er i trygge hænder, med tid til spørgsmål og vejledning. Finansiering: Vi hjælper dig gerne med attraktive finansieringsaftaler, således at beløbet deles op i små bidder, som gør at du kan nemt kan afbetale dit produkt over den tid der passer ind i din økonomi. Men du nyder godt af din investering allerede fra den dag fyret er installeret.