Sparetips til at få råd til en ny telefon

Sparetips til at få råd til en ny telefon

21. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

En ny telefon er lækkert, men koster ofte mange penge; specielt hvis man vil have den nyeste model fra ens yndlingsmærke. Derfor kommer vi her med 3 sparetips, som kan hjælpe dig til at få råd til en ny telefon. Hvis du har lyst til at spare flere penge i hverdagen, men har svært ved at f ideer til hvordan, så læs med her – her kommer vi med vores 3 bedste sparetips.

Hæv kontanter

At hæve kontanter er en af de bedste midler til at undgå at impulsshoppe, hvilket er noget som mange danskere gør. Det er nemt at blive fristet af butikkers gode tilbud på ting og sager, som man reelt set aldrig ville have købt, hvis man ikke havde set tilbudsskiltet. Et tip kan være at hæve kontanter, og så lade kortet ligge derhjemme. Tag det beløb, som du har brug for, med – og ikke mere end det. På den måde er det ikke muligt at bruge for mange penge på ting du reelt set ikke har brug for. Hvis du mangler penge at hæve til shopping og tænker, at lån trods RKI ikke er muligt, fordi du har været dårlig betaler, kan du med fordel låne fra venner og familie i stedet.

Spar penge på strømmen – drop standby

Noget af det vi måske ikke tænker over sluger meget strøm, er standbyfunktionerne på vores elektriske apparater – det gør det virkelig. For det første er det ikke godt for miljøet, men det kan også ende med at koste dig mange penge. Det tager ikke mange sekunder ud af din dag at slukke elektronikken, men det kan i sidste ende koste dig mange penge. Så næste gang du forlader computeren, TV’et, anlægget eller andre ting, som står på standby, så husk at slukke for det – på stikkontakten. Det trækker nemlig strøm, hvis du ikke gør det.

Bliv medlem af butikkernes kundeklubber

Et sted hvor man kan spare en del penge, er ved at blive medlem af butikkernes kundeklubber. For det første får du adgang til tilbud, som ikke-medlemmer ikke får, og ofte kan du også optjene point, som du kan bruge på fremtidige køb. Det kan være du allerede er medlem af Coops kundeklub, Club Matas eller noget helt tredje. Eksempelvis Club Matas er smart, da man ofte kan komme ud for at købe gaver i Matas, og man derved efter noget tid, kan få noget gratis selvforkælelse for sine point. Det er gratis at tilmelde sig de fleste medlemsordninger – dog skal du være opmærksom på, at man ofte tilmelder sig deres nyhedsbreve. Disse nyhedsbreve kan til tider også bruges til at finde gode tilbud. En anden måde at spare penge på, er ved at lytte til gratis lydbøger online.