Spejle til enhver lejlighed

Spejle til enhver lejlighed

10. januar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Du kender måske godt historien om den smukke Narcissus, der blev forelsket i sit eget spejlbillede. For ham endte det hele rigtig ulykkeligt, men sådan behøver det ikke gå for dig. I dag er spejlene nemlig en helt naturlig del af vores hverdag, og for mange er det så godt som utænkeligt at have en bolig uden et eneste spejl installeret. Her kommer et par idéer til, hvad du kan gøre, når du skal optimere spejlene i dit hjem.

Spejle til badeværelset

Spejlet er i dag en næsten lige så fast del af badeværelset som håndklæderne og brusekabinen. Det er nemlig rart lige at kunne kaste et hurtigt blik på hår og ansigt, inden man skal ud ad døren om morgenen og på arbejde. Derfor bør du også sørge for, at der er godt styr på dit badeværelsesspejl. Hvis det trænger til at blive skiftet ud, så skal du naturligvis sørge for, at dit nye spejl har den helt rigtige størrelse og passer nogenlunde sammen med rummets indretning. Få lavet spejle på specialmål hos Tarpgaard, hvis du vil være sikker på at få et spejl, der står helt perfekt til resten af dit badeværelse.

Spejlvæggen

Spejle hører ikke kun til på badeværelset, for andre rum i din bolig vil også sagtens kunne nyde godt af et spejl eller to. Hvis du vil sørge for, at dine behov virkelig er dækket ind, kan du for eksempel overveje en spejlvæg, der sandsynligvis også skal laves i specialmål. Dette er særligt relevant, hvis du har et træningsrum, hvor det er nødvendigt for dig at kunne se, om du laver dine øvelser korrekt. En spejlvæg kan dog også bruges mange andre steder i huset, for eksempel i dit soveværelse, så du har mulighed for at vælge dit tøj med lige så stor præcision, som hvis du stod i prøverummet i en butik.