Tænk langsigtet og hyr en boligadvokat

Tænk langsigtet og hyr en boligadvokat

25. november 2019 Slået fra Af Redaktionen

Boligkøb er som regel en dyr affære. Ligegyldigt om du flytter ind i en lillebitte lejlighed eller i et stort parcelhus, så er der ikke noget i livet, som er gratis. Særligt hvis du skal ud og købe hus eller ejerlejlighed, er det slet ikke sikkert, at du selv har alle pengene til udbetalingen. Derfor er det ofte nødvendigt at tage et lån, så du kan komme godt på plads i det nye hjem. Men hvis du vil være helt sikker på, at din købte bolig lever op til alle dine krav, så er det måske en god idé at hyre en boligadvokat også.

Boligadvokat – spar penge i det lange løb

Du tænker måske, at det da ikke giver nogen mening også at smide penge efter en boligadvokat, når du i forvejen står i en økonomisk presset situation. Og ja, en boligadvokat er en ekstra udgift i første omgang, men i det lange løb, kommer du med stor sandsynligvis til at stå bedre økonomisk, hvis du får en professionel til at tjekke din købsaftale igennem. Boligkøb indebærer ofte en masse dokumenter, aftaler og skøder, og hvis du vil være sikker på ikke at ende med en stor uforudset udgift, så er det en markant fordel at have en boligadvokat på din side. Du kan for eksempel hyre en god boligadvokat hos Boligadvokat24.

Ejendomsmæglerens modstykke

Hvis du har svært ved at forstå, hvad en boligadvokat egentlig laver, så kan du tænke på vedkommende, som et slags modstykke til ejendomsmægleren. Ejendomsmæglerens mål er som bekendt at sikre, at husets ejer får det bedste salg, mens en boligadvokat vil sørge for, at du får en retfærdig og gennemskuelig aftale. På den måde får du altså din egen allierede i boligkøbet, så der er nogen, der for alvor kan faktatjekke alle ejendomsmæglerens løfter om lav grundskyld og gode skoledistrikter.