Tag børnene med i køkkenet

Tag børnene med i køkkenet

19. november 2020 Slået fra Af Redaktionen

Synes du også det er svært, at få nok kvalitetstid med dine børn i en travl hverdag? Eller har du tænkt over, hvordan du nemmere kan få dine børn til at spise aftensmaden? Har du et ønske om, at inddrage dine børn i madlavningen, allerede fra de er helt små? Så skal du måske tage et nærmere kig på børneknive!

Med de smarte børneknive fra Kinderkitchen, kan du nemt og sikkert tage dit barn med i køkkenet, når der skal laves aftensmad. Børneknivene er lavet til børn, med et legende motiv, så børnene vil synes det er sjovt at være med i køkkenet.

Derfor skal du vælge børneknive fra Kinderkitchen

De sjove og sikre børneknive fra Kinderkitchen er så populære, fordi børnene ikke kan komme alvorligt til skade på dem, og du kan derfor trygt tage dit barn med i køkkenet. Børneknivene gør det mindre uoverskueligt, når du skal have dit barn med i køkkenet, de gør nemlig madlavningen til en leg!

Der er mange fordele ved børneknivene fra Kinderkitchen, nogle af dem er:

Indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer – Børneknivene er fri for BPA, ftalater og PCV, du kan derfor trygt lade dit barn bruge børneknivene til madlavningen.

Sikkerhed frem for alt – Børneknivene er slebet lige akkurat nok til, at de sagtens kan skære i både frugt og grøntsager, men ikke i de små børnefingre – du vil blive overrasket over, hvor godt knivene til børn skærer.

De passer perfekt til små børnehænder – Kinderkitchens børneknive er specielt designet til de små børnehænder, og så er de en sød miniature udgave af de køkkenredskaber, som forældrene bruger.

Nem rengøring – De smarte børneknive fra Kinderkitchen kan komme i opvaskemaskinen, så de er klar til at tilberede næste måltid!

Madlavning der samler familien!

Det kræver ofte en god omgang tålmodighed, at have børnene med i køkkenet og det er langt fra alle børn, der synes det er spændende at deltage i madlavningen. Med de sjove og farverige børneknive fra Kinderkitchen, vil madlavningen blive en leg for selv familiens mindste, og mon ikke børnene synes det er lidt sjovere at spise op, hvis de selv har været med til at tilberede maden?

De søde børneknive fra Kinderkitchen ligner dyr, som børnene kender dem. De søde motiver gør, at du på en sjov måde kan inddrage dit barn i madlavningen og lære dit barn at bruge køkkenredskaber, uden du skal bekymre dig for, om dit barn kommer til skade.