Tag på den ultimative skiferie

Tag på den ultimative skiferie

12. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Er I ved at planlægge, hvor familiens næste ferie skal gå hen, og tænker I, at I skal prøve noget andet end de normale chartersteder, som I plejer at besøge? Så kan det være, at I skal se efter nogle lidt mere action-fyldte destinationer, der kan være med til at give jer nogle vilde oplevelser med hjem. Og oplevelser, som I kan snakke om lang tid ud i fremtiden. Læs mere om det lige her.

Prøv noget andet end charter

For mange familier findes der ikke noget bedre end en skiferie. Og det er der flere gode grunde til. En skiferie er nemlig foruden den tid, der kan være med til at give jeres familie noget hygge og masser af samvær, som I ellers ikke har så meget tid til ellers i en travl hverdag. Så er det også en ferie, der kan gøre jer mere aktive.

Mange ferier foregår nemlig bare på langs på en liggestol ved poolen. Sådan er det ikke med en skiferie. Her er der lovet fart over feltet, når man suser ned ad de snedækkede pister, og man vil altid kunne mærke den kølige vind mod huden. Der er derfor garanti for forpustede samtaler og meget røde kinder.

En skiferie i Sverige

Derudover kan en skiferie for mange være en måde, hvorpå man overvinder nogle grænser. Det kan være svært at stå på ski, men når først man har lært det, vil det hele gå som en leg. Og så er det bare med at udfore sig selv i højden og farten. Det lyder måske en smule nervepirrende, når der tænkes på en familieferie. Men vælger I et skisted i Sverige, kan I være sikre på, at der er noget for alle aldre – selv de helt små. Der er nemlig masser af børnevenlige muligheder. Læs mere om det her.