Taget til familien med den travle hverdag

Taget til familien med den travle hverdag

16. januar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Du tænker måske, ”hvordan kan et tag være specielt til en familie, der har en travl hverdag?”. Jo, ser du. At være familien med den travle hverdag har rigtig mange følger. Der er ingen tvivl om, at familien med den travle hverdag, hvor hverdagene er fyldt og tilrettelagt med et stramt program, har ophav fra et godt sted. Det er nemlig en utroligt stor del af befolkningen, der går med samme ønske om villa, vovse og volvo- men midt i opbygningen af alt det her, som vi bestræber efter, kan der godt gå noget tabt. Dette tab er ofte produktet af en prioritering af tid. Og når man, som langt de fleste gør, prioriterer familien og tiden sammen højest, så har det også nogle følger. Det er blandt andet sådan noget som vedligeholdelse, der ofte går tabt i denne proces. Men frygt ej, for løsningen er nemlig kommet, i form at ’taget til familien med den travle hverdag’. Det er selvfølgelig ikke kun et tag, der kan bruges af familier, men familien og den travle hverdag er i dette eksempel mere et symbol på, at taget er vedligeholdelsesfrit og dermed giver mere tid til alt det sjove.

Eternit er det nye sort

Løsningen kommer i form af et nyt eternittag. For når det, der er inden i huset er det aller vigtigste, så er det ikke blot tidspild, som man værner sig mod. Her går man altså også op i et godt indeklima. Et godt indeklima er sikret med et nyt eternittag, da eternittaget, der blot er lavet af fibercement, giver alger, fugt og svamp enormt dårlige levevilkår, og dermed ingen mulighed for bevoksning på taget, da der i et eternittag ingen næring er at finde for dem.

Fibercement kan lyde som en eller anden slags sort magi, men det er det slet ikke- faktisk er fibercement fremstillet 100% naturligt af ingredienserne vand, cement, fibre og mineraler. Der er altså ingenting, der ligger under overfladen og ulmer. Ydermere er et eternittag slutteligt, hvilket vil sige, at det er hæmmende i tilfælde af brand.