Teknisk SEO

Teknisk SEO

23. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Der skal du bruge penge på søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er i dag en essentiel del af enhver virksomhed, der ønsker at finde kunder på nettet. Søgemaskineoptimering går nemlig ud på at få en hjemmeside så højt op i de organiske søgeresultater, dvs. de søgeresultater, der ikke er betalte annoncer, som muligt. Ved at ligge øverst i søgeresultaterne, ligger man lige dér, hvor kunderne er. Det er nemlig almen kendt at brugere ikke klikker sig videre end side 1 i søgeresultaterne og ikke kigger længere ned end de første fire søgeresultater.

Søgemaskineoptimering indeholder forskellige discipliner, hvoraf man faktisk kan udføre nogle selv. Der er for eksempel her tale om on-page optimering, som mange faktisk udfører, selvom de måske ikke selv ved det. On-page optimering handler om optimering af selve indholdet på siden. Det går blandt andet ud på at man skriver relevante tekster til indhold til hjemmesiden og informerer Google om, hvad ens hjemmeside handler om. Relevans er nemlig en vigtig faktor for Google.

Der er dog også mange discipliner, som kræver en ekspertviden, som man ofte ikke selv sidder med.

Teknisk SEO er essentielt, hvis du vil opnå resultater med søgemaskineoptimering. Det handler blandt andet om at sørge for at din hjemmeside er programmeret korrekt, så du ikke blokerer brugere fra at komme ind på din hjemmeside. Det handler også om at din hjemmeside er hurtig og det handler i høj grad også om at din hjemmeside er responsiv, dvs. at din hjemmeside tilpasser sig til forskellige enheder og din hjemmeside fungerer lige så godt på computeren som på en smartphone eller tablet. Disse er alle elementer, som Google belønner med en god placering. Det kræver dog ekspertviden at sørge for dette og det er derfor en god idé at kontakte et webbureau, der kan sørge for dette for dig.

Linkbuilding går i bund og grund ud på at få gode links ind til din hjemmeside, idet links fra gode hjemmesider fungerer som en slags anbefaling. Jo flere gode links, jo mere troværdigt fremstår din hjemmeside. Eksperter ved lige præcis, hvilke links der er gode og hvilke links der skader din hjemmeside – og de kan hjælpe dig med at opbygge en sund linkstruktur på din hjemmeside, så Google belønner din hjemmeside med en god placering i søgeresultaterne.

Hvis du gerne vil være synlig over for dine potentielle kunder online, så kan du få hjælp til SEO i Odense.