Termokande Test

Termokande Test

14. september 2017 0 Af Redaktionen

Når du skal finde en termokande, er der mange ting der spiller ind. Der er så mange forskellige termokander på markedet, så det kan være svært at vælge hvilken kande man skal have. Det kan være som en jungle, at finde rundt i, når det kommer til termokander, hvorfor vi har lavet den her test, så det er nemmere for dig, at kunne vælge.

Der er en helt masse forskellige prisklasser, typer, design osv. som i den grad ikke gør det nemmere, at vælge hvilken termokande man skal have. Derfor skal du læse med i denne test, hvor vi uddyber lidt om de forskellige termokander, så du bedre kan beslutte dig. Det kan dog virke en smule banalt, at man skal kigge på forskellige termokander, for hvad er forskellen.

Der er naturligvis altid designet, som man ved det blotte øje kan se forskel. Derudover er der en række forskellige ting, som f.eks. hvor ergonomisk termokanden er, samt hvor længe den kan holde indholdet varmt, eller koldt. Der er altså flere ting der gør sig gældende, når det kommer til termokander, end man lige går og tror.

Det er altså derfor, at vi har valgt at lave den her test, så du kan blive klogere på, hvilken termokande du bør vælge, til de behov du har. Testen er med nogle af de bedste mærker på markedet, og helt sikkert også med mærker som du kender.

Her er nemlig mærker som Alfi Gusto, Eva Solo og Rosendahl. Det er alle mærker, som er kendte for deres unikke design og gode kvalitet, hvorfor du naturligvis også får det med de her termokander.

TIGER PXM

Den første vi skal kigge på kommer fra Tiger. Her får du en vaskeægte klassiker inden for termokander. Den er lavet i et tidsløst design, og du kender den med sikkerhed denne termokande fra familiefester, forsamlinger eller andre steder.

Denne termokande må antages som værende, en af de mest kendte termokander i Danmark. De bliver ofte brugt i foreninger, fordi de ikke koster alverden. Selvom prisen er lav, skal du ikke betragte denne kande som noget, der er billigt kvalitetsmæssigt. Disse kander er blevet lavet i mange år, hvorfor du kan være sikker på kvaliteten.

Disse kander er fremstillet på en praktisk facon, så de er nemme at hælde af, uden du har te eller kaffe ud over det hele. Håndtaget giver dig et godt greb i termokanden, så du hele tiden har styr på, det du hælder ud af termokanden. Det er rart, så du ikke spiller på den fine dug, eller på gulvet.

Der er plads til 1 liter i denne termokande, hvilket er nok til de fleste, hvis man lige skal have sig en kop kaffe eller te med familien. Den har et indre som er fremstillet i glas, som hjælper på, at holde godt på varmen, hvilket disse termokander i den grad er kendte for, hvorfor de også er nogle af de mest populære.

Hvis du er på udkig efter en af de mest populære termokander, som ikke koster særlig meget, men som i den grad opfylder de krav, som der kan stilles til en termokande, skal du vælge denne. Du har en funktionel termokande, som kan det den skal, og så til en pris der er for svær at sige nej til.

ALFI GUSTO

Den næste i rækken kommer fra det populære og historiske Alfi Gusto. I 1914 lavede mærket deres første termobeholder, som man kender dem i dag. Den var lavet med glasindsats, som viste sig at kunne holde yderst godt på varmen. Det er samme opskrift der bruges den dag i dag, når Alfi laver deres termokander.

Her får du altså et stykke historie, som du ikke kan få andre steder. Denne termokander er yderst eksklusiv og fremstillet i de bedste materialer, som du ikke finder andre steder. Den er super flot at have stående på kaffebordet, når der skal drikkes en god kop kaffe eller te med familien, eller venner. Du får altså her en helt unik termokande, som du ikke ser andre steder.

Kanderne er fremstillet i Tyskland og er kontrolleret i kvalitet, så de er sikre på, at det de leverer er i allerbedste stand. Du får altså her en lækker termokande, som har de helt rigtige kontroller og design. Du kan nemt bruge denne kande med blot en hånd, da den er ergonomisk godt designet.

Det unikke design følger termokanden indeni også. Her har du en spejlbelagt glaskolbe, som er med til at holde dine drikke, varme. Det er den teknik, som Alfi lavede tilbage i 1914, og som har holdt lige siden. Så leder du efter en smukt designet kande, som også har historie, så finder du det lige her. Den vil pynte på ethvert kaffebord.

EVA SOLO GLOBE NORDIC

Denne lækre termokande fra Eva Solo, er yderst flot designet, og en smule atypisk, hvis man tager et kig på andre termokander i samme kategori. Du får altså her en helt unik designet termokande, fra det velkendte Eva Solo. Du kender sikkert Eva Solo og ved, at deres produkter altid er af højeste kvalitet, samtidig med, at deres produkter er smukt designet.

Denne kandes tud er fremstillet således, at det faktisk kan lade sig gøre, at kalde denne termokande for hundrede procent drypfri. Du slipper altså for te- eller kaffepletter på din dug, eller dig bord. Denne termokande fås i tre forskellige og flotte farver, som du frit kan vælge mellem, alt efter hvilken du bedst kan lide.

Hvis du er til lidt atypisk design og ønsker dig en termokande, der ikke drypper, skal du helt sikkert vælge denne. Der er lidt større frihed når det kommer til valg af forskellige farver på denne termokande, hvorfor du heller ikke kun har muligheden for kedelige og normale farver. Der er lidt mere fart på de her farver, hvilket også giver kulør på tilværelsen.

Denne termokande har en veludviklet, og udskiftelig glasindsats, som du kan skifte, hvis den går i stykker, eller ikke virker optimalt længere. Du har muligheden for, at have både koldt og varmt væske i den her termokande. Derfor kan du altså have lidt af hvert i den her termokande, hvad enten det er vand eller kaffe, så holder denne på temperaturen.

Termokanden har en bred åbning, som gør det nemmere for dig, at fylde den, uden at du kommer til at spilde, eller skal bruge unødig lang tid på det. Det betyder også, at du nemmere kan få kaffe eller te ud af kanden, uden det store bøvl. Denne termokande kan betjenes med en hånd, som ikke bliver meget nemmere.

ROSENDAHL PENTA

Den anden sidste vi skal tage et kig på, kommer fra danske Rosendahl, som i den grad er kendte for deres kvalitet og flotte design. Denne termokande er ingen undtagelse. Den er unikt designet og du finder ikke en termokande, der ser lige sådan ud. Så leder du efter en unik termokande, bør du i den grad overveje denne smukke skabning fra Rosendahl.

Denne termokande er fremstillet med geometriske former, som giver denne termokande, et helt unikt design, hvorfor kanden i den grad pynter i hjemmet, og på kaffebordet. Du kan bruge denne termokande som en slags pynt i hjemmet, selvom du bruger den på bordet. Den vil fremstå som en del af indretningen i dit hjem, ved at du bare stiller den på bordet til kaffen.

Du finder ikke andre termokander der ser ud som denne, hvorfor den er helt speciel. Termokanden der sort, i en mat karakter, som giver den et stilrent og minimalistisk design. Det betyder altså, at hvis du er til den slags indretning, skal du helt sikkert overveje denne termokande.

Er du vild med design og funktionalitet, er denne termokande perfekt til dig. Den giver et pift til et ellers kedeligt kaffebord, samtidig med at den er yderst funktionel, og kan holde på varmen i ekstra lang tid. Det er vigtigt, at design og funktionalitet hænger sammen når det kommer til termokander.

For hvad nytter det, hvis en termokande ser godt ud, men ikke kan holde varm. Det kan du være sikker på, at denne kan, endda i længere tid, end flere af de andre i denne test. Derfor finder du altså her en meget unik termokande, som helt sikkert også vil passe ind i dit hjem.

STELTON EM77

Den sidste i denne test, behøver ingen introduktion. Det er naturligvis den uhyre populære og tidsløse termokande fra Stelton. Du kan næsten ikke nævne termokande, uden de flest vil tænke på denne termokande. Den har eksisteret i mange år, og populariteten har aldrig stagneret.

Så er du på udkig efter en termokande, og vil gerne have noget lækkert design, så skal du helt klart vælge denne termokande som din næste. Dette design løber aldrig ud, og har været præsenteret på de fleste kaffeborde i hele landet. Det er et af de bedst sælgende designs fra Stelton, hvilket man i den grad forstår. EM77 blev designet i 1977 af Erik Magnussen, og holder stadig den dag i dag.

Du kender helt sikkert til denne termokande fra Stelton, hvis ikke, så bør du stifte bekendtskab med den. Det er en tidløs klassiker, som finder i mange forskellige farver og typer, og helt sikkert også en du kan lide. Kanden har en kapacitet på 1 liter, og er yderst nem at betjene. Designet er minimalistisk og holder i mange år endnu.

Denne termokande har ikke kun designet med sig, men i den grad også funktionaliteten og brugbarheden med sig. Det er nok også en af grundene til, at denne termokande har, og er, så populær som den er. Den holder i mange, mange år og holder stadig temperaturen til perfektion.

Sådan vælger du din næste termokande

Der er nogle ting man skal overveje, når man skal købe sig en termokande. Er det design, funktionalitet, eller en god kombi man leder efter? Alt efter hvad man skal bruge en termokande til, opstår der forskellige behov, og krav, man skal have til en termokande.

Du kan jo f.eks. ikke trække en Eva Solo termokande med på fisketuren eller jagten, og omvendt kan du heller ikke stille en jagt- eller fiske inspireret termokande, på det fine kaffebord. Du skal derfor vide inden du går i gang med jagten på en termokande, hvad du rent faktisk skal bruge den til.

Dernæst skal du jo vide, hvor mange penge du ønsker at smide efter en termokande. Der er flere forskellige priser på termokander, alt efter funktionalitet og design. Det er klart, at dem fra de lidt større designere koster mere end dem, som ikke har et kendt navn stående på siden.

Du skal derfor vide, om det blot skal være en termokande du kan bruge i det daglige, eller om du skal have en termokande, som du kan bruge til de mere finere selskaber. Du kan naturligvis også købe en termokande, som du kan bruge til begge formål, så længe du har et budget, der tillader det.

Det kan blive en dyr fornøjelse, at købe en termokande, men det behøver det nødvendigvis ikke at være. Du kan sagtens vælge mindre dyre termokander, og samtidig opnå de helt samme resultater, som de dyrere.

Går du meget op i design, skal du naturligvis have dig en termokande fra dit favoritmærke. Der er mange at byde på, og du har helt sikkert et du foretrækker mere end andre. Det er dog en smule dyrere, og du får naturligvis det samme for dine penge, om du vælger en med eller uden mærke.

Vi håber den her test har gjort det mere klart for dig, hvilken termokande du skal vælge. Det kan nemlig være meget svært, at vælge mellem de forskellige termokander, når der er så mange på markedet, som der er. Held og lykke!