Tips til dit cv

Tips til dit cv

15. november 2020 Slået fra Af Redaktionen

Skal du skrive dit cv? Så er det vigtigt, at det gøres rigtigt. Her kan du få nogle tips, som du kan bruge, når du skal skrive et cv.

Brug et professionelt billede

Det er en god de at have et billede på sit cv. Du kan således begynde at lede efter et professionelt billede af dig selv, som du kan have på dit cv. Hvis du ikke allerede har et godt billede, så kan du tage et.

Kopiér dit cv

Det kan være, at du har behov for at sende dit cv ud til mange forskellige steder. Så kan det være en god ide at bruge en kopimaskine, som du kan bruge til at få flere kopier af dit cv.

Du har behov for toner, når du skal kopiere dit cv. Dermed kan du for eksempel købe XL toner til Brother TN2320.

Brug den rette skrifttype

Detaljerne er også vigtige i et cv. Du bør således udvælge den rette skrifttype til dit cv.

Vælg et godt layout

Du bør ligeledes sørge for, at dit cv har et godt layout. Du kan for eksempel finde skabeloner på nettet.

Husk at skrive dine oplysninger

Det er oplagt, at du skal huske at skrive dine oplysninger på dit cv, så arbejdsgiveren har mulighed for at kontakte dig.

Lad en anden læse cv’et igennem

Det er en god ide at lade en anden læse dit cv igennem, inden du sender det afsted. På den måde kan du sikre dig, at alle stave- eller kommafejl bliver rettet. Det giver dig også mulighed for at finde ud af, om der er nogle sætninger, som bør omformuleres.

Du behøver ikke skrive de hele

Du bør også huske, at du ikke behøver at skrive absolut alt ned på dit cv. Det er blot vigtigt, at du skriver de ting, som er nyttige for de jobs, som du ansøger.