Tips til ting du kan spare penge på i hverdagen

Tips til ting du kan spare penge på i hverdagen

18. december 2019 Slået fra Af Redaktionen

Du ville sikkert ikke brokke dig, hvis der var nogle forskellige punkter i din hverdag, hvor du fik muligheden for at spare lidt penge. Det er jo trods alt lidt sjovere at bruge penge på de ting, du har lyst til, end de faste udgifter der bare er sure penge betalt. Og for den gennemsnitlige dansker er der faktisk mange steder, hvor der er nogle penge at spare. Dem kan du læse mere om her.

Hvis du ikke frygter udløbsdatoen, er der mange penge at spare på dine fødevarer

Klimakampen og det øgede fokus på reduktion af madspild har gjort noget godt i pengepungen hos de folk, der ikke er bange for at købe madvarer, der er ved at nærme sig ”mindst holdbar til” datoen. Der bliver nemlig hver dag smidt utrolig mange madvarer ud, og da produktion generelt, men især også af fødevarer, er en af de helt store klimasyndere, har det fået mange dagligvarebutikker til at tage initiativ. Du vil nu mange steder opleve, at du kan få stor rabat på de fødevarer, der er ved at nærme sig deres ”mindst holdbar til” dato, og ofte vil de være samlet på det samme sted. Men da langt de fleste madvarer kan holde længere end den dato, er der nogle penge for dig at spare der.

Find billige reparationer på diverse ting

Ting går i stykker. Sådan er det bare. Selvom du passer virkelig godt på dine ting, og er meget omhyggelig når du bruger dem, sker det bare nogle gange, at de går i stykker. Mange gange vil du så træffe valget at få dem repareret. Alt efter hvilken ting det er, kan en sådan reparation hurtigt løbe op i et rigtig stort beløb – men det skal jo gøres, og er ofte billigere end at købe en ny version af tingen. Kig f.eks. efter billige løsninger, når du skal have skiftet telefonskærm, og spar penge på dit serviceeftersyn på bil – book serviceeftersyn hos Quickpot. Kig også på, hvor du bruger mange penge – så kan du måske selv lave en ændring!