Træt af filterkaffe? Prøv en kaffemaskine med kaffepuder

Træt af filterkaffe? Prøv en kaffemaskine med kaffepuder

27. maj 2021 Slået fra Af Redaktionen

Moderne kaffemaskiner med kaffen på kapselform har for længst vundet indpas i hjemmet, da de både laver kaffen langt hurtigere end en filterkaffemaskine, men også kræver færre ressourcer, da du ikke behøver fylde filtret op og lave en hel kande kaffe, når du bare er tørstig efter en kop eller to. Som alternativ til kapselkaffe kan du finde kaffepuder og maskiner hertil.

Espresso-baseret kaffe? Køb Senseo puder

Senseo-kaffemaskiner kan du fx finde, hvor kaffe på pudeform er valgt over kaffekapsler. Her er der et par nævneværdige fordele. Køb Senseo puder, hvis du ønsker evnen til at lave op til et par kopper kaffe ad gangen, der har espresso som deres base. Ved brygning kan du nemlig vælge, hvor kraftig du ønsker, at din kop kaffe skal være. Kaffetyper har du flere at vælge fra.

Robusta- eller Arabica-kaffebønner?

Senseo-kaffepuder kan du finde med såvel Robusta- som Arabica-kaffebønder. Robusta er kendt for dets uforsonligt gummiagtige smag, til dels fordi bønnen har meget koffein, mens Arabica er ekstremt sukkerholdig. Ud fra de to typer kaffebønder kan talrige kaffevarianter laves. Senseo byder på italienske Lavazza-kaffer, Gevalia-kaffeblends og Senseo Strong-kaffe.

Mindre skrald at tage stilling til

Udover at kaffemaskiner, der bruger Senseo-puder, både brygger din kaffe hurtigere og i de portioner, du har behov for, er der også mindre skrald at tage stilling til. Efter endt brygning står du nemlig ikke med et brugt kaffefilter, der skal have lov at dryppe af i håndvasken, før det ryger i skraldespanden. Du kan smide den brugte kaffepude ud, lige så snart den er tømt.

Drop filterkaffemaskinen i dag

Som du nok kan fornemme, er Senseo-kaffemaskiner og puder hertil værd at overveje, hvis du er en late mover på markedet for kaffemaskiner, der endelig er ved at tage dig sammen til at droppe filterkaffemaskinen. Tjek derfor dine muligheder inden for Senseo-produkter i dag.