Tre bud på aktiviteter til de mørke efterårsaftener

Tre bud på aktiviteter til de mørke efterårsaftener

23. oktober 2019 Slået fra Af Redaktionen

Efteråret har for alvor meldt sin ankomst i Danmark. Bladene på træerne skifter farve, temperaturen falder, og vinterjakken skal findes frem fra gemmerne. Efteråret betyder også mørke aftener med indendørshygge. Ved du ikke altid, hvad du skal lave, når det bliver aften, og mørket falder på? At gå rundt ude i haven er ikke altid en mulighed pga. mørket. Der findes heldigvis også mange skønne og hyggelige aktiviteter, som du kan lave indendørs. Herunder får du tre gode bud.

Læs en god bog

Sæt dig godt tilrette i sofaen eller lænestolen og giv dig i kast med en god bog. Du får tid til at fordybe dig i bogen og kan få lov til at leve dig ind i en fantasiverden. Det kan være gavnligt for hjernen at få en pause fra hverdagens stress med en god bog. Samtidig styrker du både din læseteknik og dit sprog, når du læser.

Oplever du problemer med at læse bogens tekst? Mange vælger at investere i en lup og forstyrrelsesglas med lys som hjælper dem med at se teksten tydeligerer. Lyder det som noget der kan hjælpe dig? Så se mere her.

Håndarbejde og kreative projekter

Inden længe er det jul, og julepynten skal findes frem. Mangler du nogle nye nisser til samlingen? Eller en pæn juledug? Kast dig ud i at lave julepyntet selv. Det er både hyggeligt og gør dit julepynt personligt.

Brug dine kogebog

Har du mange kogebøger, som du aldrig bruger? Hvorfor ikke komme i gang med at bruge dem? Lav en aftale med dig selv om, at du hver uge skal prøve én ny opskrift fra en af dine kogebøger. På den måde kan du få brugt dine kogebøger – og få smagt nogle nye retter. De mørke eftermiddage og aftenener er perfekte at bruge i køkkenet.