Tre investeringer, som øger din boligs værdi

Tre investeringer, som øger din boligs værdi

18. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Det kan være en god idé at investere i din bolig, både hvis du har planer om at sælge eller blive boende i mange år. Hvis du ønsker at sælge din bolig, kan investeringer i boligen være med til at højne salgsprisen. Du kan dog også tjene penge på energi- og varmeregningen, hvis du laver de rette investeringer i boligen, og derfor kan det på sigt blive billigere for dig at bo i dit hus. Det kan være dyrt at investere i boligen, og derfor kan der være brug for at tage et lån. Læs mere om hvad kviklån er på denne side.

Udnyttelse af kælder
Hvis din bolig har en kælder, som du renoverer, kan du ende med at tjene op til det dobbelte af prisen hjem, hvis du efterfølgende sælger huset. Det er et plus, hvis kælderen ender med at kunne bruges som beboelse, men selv en kælder med brugbare men ubeboelige rum, som opbevaringsrum, kan øge salgsprisen på huset.

Energirenovering

Når danskere nu for tiden er på udkig efter et nyt hus, ser de ofte på energimærkningen. Energimærkningen fastsættes, ud fra hvor billigt huset er at opvarme, og hvor godt det holder på varmen. Hvis du ønsker at forbedre din boligs energimærkning, kan det derfor være en ide at investere i nye vinduer og døre, efterisolere taget og konvertere til fjernvarme eller naturgas. Udover at disse forbedringer i boligen kan højne salgsprisen, kan de også forbedre indeklimaet og formindske udgifterne til el og varme markant.

Nyt badeværelse

Hvis du vælger at lave et nyt badeværelse, som bliver husets andet badeværelse, kan boligens værdi stige så meget, at du kan tjene penge på at lave badeværelset og derefter sælge huset. Badeværelse nummer to er nemlig meget populært hos både små og store familier, og derfor betaler familier, der skal købe nyt hus, gerne lidt ekstra for at have to badeværelser.