Vælg de rigtige spisebordsstole

Vælg de rigtige spisebordsstole

19. maj 2018 0 Af Redaktionen

Overvejer du at skifte dine gamle spisebordsstole ud, eller skal du ud og investere i spisebordsstole for første gang? Om du er i den ene eller anden situation, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i dit køb. Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du bedst muligt vælger dine spisebordsstole.

Match din stil

Dine stole skal først og fremmest matche den stil, som resten af rummet er indrettet i. Er rummet f.eks. præget af et retro-look, vil stole i træ ofte understøtte dette look. Elsker du at skabe hygge omkring dig, og indbyder  rummet generelt til samvær, bør du overveje nogle stole med stofsæder. Er rummet derimod præget af den mere minimalistiske stil med enkle designs og få detaljer, vil spisebordsstole i eksempelvis metal klæde dit rum. Er du generelt til den mere luksuriøse og eksklusive stil, bør du overveje nogle spisebordsstole i læder. Der er altså et hav muligheder for at matche din personlige stil. Både valg af farve, form og materiale er helt afgørende for looket.

Hvor skal de stå?

Du bør også overveje, hvor stolene skal stå og hvilket bord, de skal sættes til. Er rummet meget trængt, vil det være en god ide at vælge nogle mindre fyldige stole, så rummet ikke kommer til at virke proppet. Det samme vil være tilfældet, hvis bordet er meget småt. Her vil stole uden armlæn ofte være at foretrække. Er rummet og spisebordet derimod stort, kan du sagtens vælge nogle mere dominerende og fyldige stole. Har du et spisebord med tillægsplader, som du bruger i tilfælde af flere gæster, kan du købe spisebordsstole, som kan stables. På den måder har du bedre mulighed for at gemme stolene væk, når de ikke bruges. Ønsker du mere inspiration til dit valg af spisebordsstole, kan du følge dette link. Her er du garanteret nogle stole til gode priser og god kvalitet.