Varmeblæser test

Varmeblæser test

22. november 2017 0 Af Redaktionen

Hvis man godt kunne tænke sig at være sikker på at kunne holde varmen i de kolde vintermåneder, eller man eksempelvis har en udestue i sin bolig, og man om sommeren godt kunne tænke sig en effektiv måde at opvarme rummet på, så kan en god mulighed være at sørge for at kigge sig om efter en varmeblæser.

En varmeblæser har den fordel, at den er hurtig og nem at sætte op, og du vil derved ikke skulle bøvle med installation af eksempelvis en radiator. Dette kan i rigtig mange tilfælde godt vise sig at være en yderst praktisk løsning, og derfor vælger rigtig mange også at se sig om efter en varmeblæser. Men der findes naturligvis et hav af forskellige varianter af disse på markedet. Fordelen ved en varmeblæser er, at den er nem og hurtigt at sætte op samtidig med, at den kan erhverves til ganske få hundrede kroner.

Dog er det samtidig værd at bemærke, at den naturligvis godt kan have et forholdsvis højt strømforbrug, og derfor kan opvarmningsomkostningerne på den lange bane måske godt være en anelse højere, end hvis man for eksempel havde installeret en almindelig radiator eller en anden opvarmningskilde i sin bolig.

Såfremt du måtte være på jagt efter en god varmeblæser, og du godt kunne tænke dig at sikre, at du får fundet dig den helt rette af slagsen, har vi udarbejdet denne varmeblæser test. Her har vi været inde for at se nærmere på en række af de mange forskellige typer af varmeblæsere, der for dig som forbruger vil være mulighed for at få gjort dig et køb af.

De modeller, som du kan finde i denne test, adskiller sig en del fra hinanden. Både i forhold elementer som design, energiforbrug, størrelse samt pris. Med andre ord vil du her på siden have mulighed for at kunne danne dig et rigtig godt overblik over nogle af de forskellige modeller, som du vil have mulighed for at gå ud for at få gjort dig et køb af og derved kunne sikre dig, at det er den helt rette type af varmeblæser, som du ender med at lade dit valg falde på.

Honeywell varmeblæser – Sort

varmeblæser

 

Honeywell FSW-505E varmer (frostvagt)

Skærmbillede 2017-10-27 kl. 23.33.46

Visse steder i ens bolig kan der være risiko for frostsprængninger. Hvis du som boligejer godt kunne tænke dig at gøre noget, som kan være medvirkende til at sikre, at dette ikke ender med at ske, så kan det helt afgjort vise sig at være en rigtig god idé at overveje at få erhvervet dig et produkt som netop dette fra producenten, Honeywell. Denne varmeblæser, som er på 500W, er nemlig lavet til konstant brug og anvendelse de steder, hvor der kan være en risiko for frostsprængninger.

Som med de øvrige typer af varmeblæsere er netop denne varmeblæser lavet således, at den er sikret mod overophedning.

Honeywell HZ-500E varmeblæser

Skærmbillede 2017-10-27 kl. 23.34.51

 

Kig på strømforbruget

En af de ting, som det helt afgjort er vigtigt at sørge for at holde øje med, når du står og skal have fundet dig en varmeblæser, er, hvor højt et forbrug, som den pågældende blæser har i strøm. Der kan nemlig godt være forskel på varmeblæsere i forhold til, hvor meget disse forbruger af strøm. Forskellen kan faktisk være relativt stor fra model til model, og det har naturligvis også noget at gøre med, hvor meget varme, man har behov for.

Når du skal finde dig den rette variant til hjemmet, kan du under produktinformationerne på de respektive webshops hjemmesider finde information omkring forbruget af strøm. Dette er væsentligt at se på, således at du sikrer dig færrest mulige omkostninger i forbindelse med købet.

Gør dit køb af en varmeblæser online og spar penge

Hvis du godt kunne tænke dig at få fat på en varmeblæser, og du i den forbindelse gerne vil være sikker på, at du får fundet dig den helt rigtige variant, som vil ligge inden for et fair og rimeligt prisleje, så kan man ikke komme udenom, at nettet vil være et glimrende sted at tage et kig.

Der findes et utal af danske webshops, som forhandler elradiatorer og varmeblæsere, og som oftest er der via nettet mulighed for at vælge blandt rigtig mange forskellige modeller, og det vil desuden være muligt at finde produkter til nogle priser, som er på et særdeles fornuftigt niveau.