Vil du gerne forkæle dine børn?

Vil du gerne forkæle dine børn?

15. december 2019 Slået fra Af Redaktionen

Som forældre er der ikke noget, man hellere vil end at have nogle glade børn. Derfor sørger man for at gøre noget godt for dem og forkæle dem. Der er nemlig ikke noget, der er bedre, end at se dem smile og have det sjovt. Og deres latter, mens de leger, er heller ikke til at stå for. Derfor kan det være, at du lige nu leder efter en mulighed for at forkæle dine børn?

Måske bør du ikke gør lige som så mange andre forældre – det er for nemt

Og hvis det er tilfældet, så bør du ikke gå af teknologiens vej. I dag er der mange forældre, der lader deres børn sidde foran en eller anden form for skærm. Det giver dem ro, og det kan underholde deres børn i timevis. Men på sigt er det også noget, der kan gå hårdt ud over dem, idet de har behov for at blive aktiverede, være aktive og ikke mindst at være ude i den friske luft.

Vær med til at sørge for at dine børn får masser af frisk luft

Derfor bør du forkæle dine børn med noget, der opfordrer dem til at være noget mere udenfor. Ofte skal børnene nemlig blot hjælpes lidt i gang, og så er der ingen grænser for alle de lege, som de kan finde på. Det betyder, at du blot skal skabe nogle gode rammer for at få fantasien til at flyde, og så vil du opleve, hvordan latteren ingen ende vil tage.

Med en sandkasse vil de sjove lege med masser af fantasi ingen ende tage

Og netop derfor bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en sandkasse, du kan have ude i haven. Det virker måske meget nemt og meget banalt, men det er med sikkerhed noget, dine små børn vil komme til at sætte stor pris. Der er nemlig mange fordele ved en sandkasse.

Med sandkassesand kan du fremme nysgerrigheden og udviklingen

Vælger du det rette sandkassesand, kan du være med til at fremme dine børns nysgerrighed og udvikling. Pludselig vil de nemlig give sig til at nærstudere det materiale, som de har mellem hænderne, og her vil de opdage, at sandet er fyldt med små sten i forskellige farver, former og nuancer. Og det er interessant.

Materialet er også spændende for motorikken

Derudover er det med til at fremme motorikken, idet sandkassesand også er et spændende materiale at have mellem hænderne. Det kan bruges til at form ene lang række ting, og her er det, at fantasien også kommer ind i billedet.

Lad fantasien få frit løb i sandkassen

For det ene øjeblik kan sandkassen være en månelanding, der finder sted, mens den det andet øjeblik kan være den store ørken. Der er således masser af gode muligheder for sjove lege i en sandkasse, og derfor vil dine børn lige pludselig ikke kunne komme hurtigt nok ud ad døren for at lege og have det sjovt.