Vil du gerne vise, hvor meget pris du sætter på dine medarbejdere?

Vil du gerne vise, hvor meget pris du sætter på dine medarbejdere?

30. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Vi lever i dag i en tid, hvor det er yderst vigtigt, at vi formår at vise anerkendelse, og at vi sætter pris på andre mennesker. Og det gør sig bestemt også gældende, hvis man ejer et firma eller en virksomhed med nogle gode og dygtige ansatte. Det er nemlig dem, der er grunden til, at det hele kører rundt, og uden dem ville det således ikke være muligt at drive forretningen. Derfor er det vigtigt, at de ved, hvor stor en indsats de hver dag udfører, og derfor er det vigtigt, at du som chef sørger for at anerkende dem. Og det kan du gøre på mange forskellige måder. Noget af det mest essentielle er dog, at du husker på deres mærkedage, som for eksempel når de har et jubilæum. På den måde kan du nemlig være med til at fejre dem og vise dem, at der bliver sat stor pris på, at de arbejder for forretningen.

Du skal sørge for at fejre det, når der er et jubilæum

Når du har et jubilæum, der er på vej, bør du derfor gøre dig nogle overvejsler og finde ud af, hvordan du vil fejre den enkelte medarbejder. Og her kan det godt betale sig at gøre en investering, således medarbejderen virkelig ved, at denne er værdsat. Du kan derfor invitere til en mindre reception, hvor du byder på lidt godt at drikke og måske også en mindre snack. Og hvis du virkelig vil være sikker på, at du får vist din anerkendelse, kan du med fordel stille dig op og holde en mindre tale, i hvilken du fortæller om den enkelte medarbejder. Det er bestemt noget, der vil føre til glæde og måske også masser af latter.

Afhold gerne en recepton hvor du overrækker en unik gave

Under receptionen kan du så overrække en gave til den person, der har jubilæum. Og det skal være en gave der er helt unik, hvorfor du bør tage et kig på de mange smukke og unikke jubilæumsgaver, du kan finde online i form af kunstværker. Kunst er nemlig noget, der aldrig forgår, og derfor kan du være sikker på, at det er en gestus, der varer ved mange år ud i fremtiden. Kunstværet kan være med til at pryde hjemmet, den enkelte bor i, og derfor vil denne også jævnligt blive mindet om den store indsats, denne har lagt på en arbejdsplads. Det fører til masser af mentale skulderklap, og det er noget, der kan være med til at øge arbejdsglæden.

Vælg det rette kunstværk

Et kunstværk vidner desuden også om noget unikt. Og tager du et kig online vil du hurtigt opdage, at du har et bredt udvalg at vælge mellem, hvorfor du har rig mulighed for at finde frem til den figur, der stemmer bedst overens med den enkelte medarbejder og dennes enorme indsats. Vælg derfor kunstværket med omhu og vær sikker på, at det bringer glæde med sig.