Vil du spare penge når du skal holde fest?

Vil du spare penge når du skal holde fest?

13. november 2019 Slået fra Af Redaktionen

Alt efter størrelsen på den fest du ønsker at holde, kan budgettet hurtigt stikke helt af. Især når du online begynder at lede efter inspiration fra andre, vil det hurtigt gå op for dig at intet i denne verden er billigt, specielt hvis du ønsker at dine gæster skal blive beriget med en gennemført god og mindeværdig aften. Derfor handler det i sidste ende meget om prioriteter, og det faktum at man nogle gange er nødt til at gå på kompromis med en ting, for at kunne tilvælge en anden ting man hellere vil have.

Find det rigtige cateringbureau

Især når der er tale om en større begivenhed såsom et bryllup, konfirmation eller rund fødselsdag, skal man gøre op for sig selv hvad der er vigtigt når man vælger cateringfirmaer og lokaler. Ønsker man et lokale centralt i København, er dette betydeligt dyre end hvis man går på kompromis og finder et selskabslokale i fx Ringsted. Vælger man at gå med selskabslokalet i Ringsted, vil dette nemlig skabe rum i budgettet til andet sjov og spas, og mange gange kan maden endda følge med når man booker lokalet, hvilket igen giver mere albuerum til at prioritere andre elementer til festen. Du kan finde selskabslokaler i Ringsted med servering her, men du kan selvfølgelig også søge ud mod andre byer landet over, som ligger mindre centralt.

Overvej hvad der er vigtigt for jer og prioriter derefter

Men det er ikke kun når det kommer til selve lokalerne det er vigtigt at gøre op med jer selv hvad i finder vigtigt. Det er også når det kommer til underholdning, her kan man spare en del penge ved at fravælge et band eller en DJ, og i stedet bruge en time på at lave nogle gode og velovervejet playlister. Dette giver plads til i måske kan gå lidt mere op i bordpynten end ellers, hvilket man også typisk kan finde på tilbud forskellige steder på nettet. Ellers kan man hvis man er i god tid, kaste sig ud i selv at lave bordpynten, hvilket gør det langt mere personligt.