Vil du spare penge på varmeregningen?

Vil du spare penge på varmeregningen?

17. marts 2019 Slået fra Af Redaktionen

Vinden rusker udenfor. Regnen falder med tunge dråber, og uanset hvor meget tøj du har på, så fryser du stadig. Lyder det bekendt? Er det tilfældet, så ved du sikkert også, hvor fristende det kan være lige at skrue en tand ekstra op for radiatoren. Og gør du det så også? Som du står der med hånden på termostaten, bliver du i mange tilfælde nemlig nødt til at vælge mellem et par ekstra sokker eller en ekstra høj varmeregning.

Mange vælger naturligvis det første. Det er dyrt at varme et hus op – især hvis du også fyrer for gråspurvene på samme tid. Mange huse af ældre dato er desværre ikke isoleret særlig godt. Når vinteren så rammer, er det mange, der må vælge mellem at være iført godt med tøj inden døre eller en varmeregning, der måske ikke just var tænkt ind i budgettet.

Heldigvis er der noget, du kan gøre ved det – helt uden at dit liv bliver påvirket det mindste. Løsningen hedder facadeisolering. Det kan blive udført uden, at du skal flytte ud af dit hjem under processen, og du slipper for at skulle spekulere på høje varmeregninger efterfølgende.

Få bedre isolering og en ny, flot facade

Facadeisolering bliver, modsat mange andre former for isolering, placeret uden på dit hus. Det betyder, at du ikke skal hen og lave hverken huller i vægge eller lofter – og så mister du heller ikke kvadratmeter på det. Isoleringen bliver lagt uden på det eksisterende murværk, og afslutningsvis bliver der lavet en ny facade.

Facadeisolering er derfor ikke kun en investering i det gode indeklima i dit hjem. Det er også en investering i dit hus, da en ny og fin facade kan øge dit hus’ værdi.

Vil du, ligesom mange andre, spare penge på varmeregningen? Så overvej, om facadeisolering ikke er den helt rigtige løsning til dig.