Vinylgulve: en enestående gulvløsning

Vinylgulve: en enestående gulvløsning

20. september 2018 0 Af Redaktionen

Står du over for at skulle finde en ny gulvløsning til hjemmet eller arbejdspladsen, og søger du en gulvløsning, som både er økonomisk, praktisk og holdbart i materialet? Så er der ingen tvivl – vinylgule er den helt rigtige løsning for dig. Vinylgulve er uden sammenligning de mest praktiske gulve på markedet, da overfladen på gulvene er lukket uden samlinger og sprækker, hvilket gør det nemt og hurtigt at rengøre. Dette betyder faktisk også, at vinylgulve er godkendt til vådrum, hvorfor det ofte bruges i sportsklubber og lignende. Det rengøringsvenlige gulv er ideelt både i privaten og i erhvervsmål. Mange virksomheder bruger vinylgulve i deres køkkener, og gulvløsningen ses ofte også på hospitaler og i laboratorier. Det slidstærke materiale kan holde til hverdagens store belastninger, og er derfor en favoritløsning blandt de mange forskellige købere og anvendere af gulvene.

Søger du derfor vinylgulve i Hillerød, København, så kan du klikke på linket for at læse mere herom.

Forskellen på vinylgulve og linoleumsgulve

Vi støder altid på det her, når vi skal vælge gulve, eller når snakken falder på disse to gulvløsningsformer, så nu skal vi have det slået fast en gang for alle – hvad er forskellen egentlig på vinyl- og linoleumsgulve?

  1. Vinylgulve: Vinylgulve er fremstillet af syntetisk materiale, dog er det fremstillet miljøvenligt. Gulvene har en yderst lang levetid, og de kan faktisk genbruges, hvilket selvfølgelig gør dem bæredygtige i et vist omfang. Vinylgulve er vandtætte og slidstærke, hvilket betyder, at de kan klare de fleste slag, pletter, ridser mm. Vinylgulve er lettest selv at lægge.
  1. Linoleumsgulve: Linoleum er fremstillet via et kemisk-teknisk materiale fremstillet af naturmaterialer. Gulvet minder på mange måder om vinyl, men er ikke helt ligeså slidstærkt. Pletter og lignende kan godt sætte sig i gulvet, og linoleum tåler ikke vand på samme måde som vinyl. Omvendt kan linoleum slibes og vokses, så det står helt skarpt. Linoleumsgulve kræver håndværksmæssig flair at lægge.