3 sjove måder at komme i form og tabe sig på

3 sjove måder at komme i form og tabe sig på

2. juli 2021 Slået fra Af Redaktionen

At komme i form eller at tabe sig kan være svært at motivere sig selv til, hvis man ikke har bygget en vis selvdisciplin op. Du har måske meldt dig ind i et fitnesscenter, startet på ugentlige løbeture osv. men alle initiativerne virker til at falde til jorden efter en kort periode. At komme i form og tabe sig behøver dog ikke at være associeret med noget negativt. Nedenfor kan du læse om 3 sjove måder at komme i form og tabe sig på.

Stepdans

Stepdans er en utrolig effektiv måde at forbrænde kalorier på. Dette er i sig selv jo dejlig positivt, men det er tilmed sjovt og underholdende at danse. Den ene time tager den anden, og før du ved at det, så har du måske stepdanset i 1 time. Der findes flere forskellige steder hvor du kan gå til stepdans. Diverse fitnesscentre har blandt holdtræning, hvor man igennem stepdans får forbrændt en masse kalorier.

Padeltennis

Et af de mest hurtigt voksende sportsgrene på nuværende tidspunkt, det er padeltennis. Padeltennis minder meget om almindelig tennis, men i denne sportsgren spiller du med bander, hvilket giver denne ketsjerspot en anden dynamik. Reglerne er enkle når du først har prøvet det en eller to gange, og det tør loves at du får sved på panden.

Der er begyndt at poppe flere padeltennisbaner op rundt omkring i Danmark, så det skulle heller ikke være så besværligt at finde et sted at dyrke sporten. Du har dog brug for det rette udstyr, og på dette link finder du et zerv padel bat.

Med denne er du faktisk klar, for du behøver blot ganske almindeligt løbetøj for at kunne spille på banen.

Velgørenhedsløb

Det med at få smag for at løbe, det kan være det første og måske vigtigste skridt i retningen mod at starte en sund vane for sig selv. Der findes mange forskellige velgørenhedsløb, og du har sikkert også hørt om Royal Run. Royal Run er faktisk med til at få rigtige mange nye løbere i gang, og det handler i bogstaveligste forstand blot om at tage det første skridt på vejen.

Et motiverende råd med på vejen

En sidste ting du bør huske på inden du prøver en sportsgren af, er at du ikke må lade sig slå ud til at starte med. Det kan godt være det hele ikke fungerer i starten, men giv det lidt tid, og så kan det ske at du får smag for det.