3 tips til at finde den rette partner

3 tips til at finde den rette partner

22. november 2020 Slået fra Af Redaktionen

Kærligheden kommer, når du mindst venter det. Det har vi vist alle hørt før, men man kan altså godt blive træt af at vente. Især når man kommer op i årene, kan frasen virke kliché. Når du er nået til et punkt, hvor det hedder dating 40+, dating 50+ eller seniordating, så vil du nok gerne have, at kærligheden snart dukker op. Derfor kan du læse 3 tips til at finde den rette partner.

Hvad er det, der går galt?

Prøv at kigge tilbage på tidlige forhold, dates og relationer. Hvorfor endte de? Måske går du efter en anden type, end hvad du har brug for. Måske har onlinedating gjort, at de mennesker, du mødte, boede andre steder i landet. Måske er der nogle usikkerheder, der spiller ind. Det handler ikke om at finde fejl ved dig selv. Det handler om at være bevidst om, hvad du søger, og hvad du bestemt ikke søger i en partner.

Spring ud i det

Du skal turde tage springet. Der er et stort spring fra onlinedating til et fysisk møde, og det kan være overvældende. Der er heldigvis både facebooksider og datingsider, der arrangerer events for singler. Se eksempelvis: https://www.events4singler.dk/. Her mødes en gruppe singler, så det kan være et rigtig godt springbræt til kærligheden, hvis det virker intimiderende at tage på 1-1 dates. Dating for singler kan være grænseoverskridende, så det handler om at finde en balancegang, hvor du er tilpas.

Hav dig selv med i det

Du skal huske, at kærlighed er for alle, og der er også en partner for dig derude et sted. Derfor er det vigtigt, at du ikke tager til takke med en partner, bare for at have en partner. Du fortjener at finde en, der giver dig sommerfugle i maven, og som passer ind i dit liv.