Få besøg af en gardinkonsulent – gratis!

Få besøg af en gardinkonsulent – gratis!

17. januar 2018 0 Af Redaktionen

Trænger dit hjem til et frisk pust, og går du måske med tanken om at genoplive dine rum og give dem et nyt udseende, så er gardiner en nem og sikker vej til netop dette. Nye gardiner kan være med til at give dit hjem et løft og fornyet liv til dine omgivelser. Det kan dog både være en anstrengende og dyr proces, hvor der kan rumstere mange tanker om den gennemgående forandring og investering. Derfor er det en særdeles god idé at alliere sig med en professionel fagperson, der kan tage de rigtige mål og sørge for at netop dine behov bliver mødt, hvilket kan gøres ganske gratis.

Undgå søvnløse nætter

Gardiner kan give dit hjem et særpræg, så en af de vigtigste overvejelser i processen er at finde den stil, der passer dit netop dit hjem og gemyt. Overvej om du er til vilde farver og mønstre eller måske lange, dekadente gardiner i atypiske stoftyper som f.eks. velour. Eller måske kalder din stil på et mere dæmpet udtryk med neutrale farver, der passer ind i alle rum.

Derudover er det vigtigt at overveje, hvilke praktiske funktioner, dine gardiner skal udføre. Gardiner skal nemlig sikre, at den rigtige mængde lys kommer ind samtidig med, de danner rammen om hyggen i hjemmet. Det er derfor afgørende at vurdere, om du har brug for lyse og lette gardiner i køkkenet eller stuen, så du får maksimalt udbytte af solskinstimerne. Eller måske får du brug for mere afskærmning, f.eks. i soveværelset, hvor mørklægningsgardiner kan hjælpe dig til at få en god nats søvn.
Der indgår således mange overvejelser i udvælgelsen af nye gardiner til hjemmet, men hvis du vil undgå at lægge søvnløs i tankemylderets vold, kan gode råd og vejledning fra en konsulent være vejen frem.

Gardinbussen giver et gratis besøg

Faglig konsultation kan du finde hos Gardinbussen, der hjælper dig med at finde den rigtige farve, stoftype, længde og bredde. Hvis du går og overvejer at anskaffe nye gardiner, kan et tilbud fra Gardinbussen afhjælpe alt besværet og det uoverskuelige ved installationen af nye gardiner. De tilbyder nemlig at sende en konsulent, der omkostningsfrit og ganske uforpligtende kan finde en ordning, der passer dit hjem og opfylder dine krav og ønsker. Hvis du er tilfreds med tilbuddet, sættes produktionen af dine nye gardiner i gang, og efter omtrent to uger vender Gardinbussen tilbage og monterer gardinerne – uden du skal løfte en finger!
Så hvis du har fundet din indre indretningsarkitekt frem og har mod på at pifte dit hjem op, kan du læse mere om Gardinbussens tilbud og gratis konsulentbesøg ved at klikke her.