Et lån til det, du lige står og mangler

Et lån til det, du lige står og mangler

1. september 2018 0 Af Redaktionen

Der kan være utroligt mange grunde til at ville optage et minilån, og det kunne for eksempel være uforudsete regninger, ferier, hobbyer, byggeprojekter og meget andet. Det, der er fælles for de ting, er, at det ofte er ting, som din bank måske ikke vil stå inde for, og du kan derfor optage et lån et andet sted. Hvis din bank ikke er enig med dig, men du godt ved, at du kan betale lånet tilbage efter kort tid, er det nemlig ikke fair af banken, og du kan derfor søge et minilån udenom dem. Det er ganske nemt, og du behøver blot dit NemID.

Et lån der skal passe til dig

Når du kigger på et minilån, er det vigtigt, at du finder et, der bare passer til dig. Det skal både passe med, at du får nok penge, men også at du kan betale det tilbage til tiden. Hvis du ikke kan det, vil du blive nødsaget til at betale et gebyr for at få det forlænget, eller hvis det udløber, før du får det forlænget, vil du få en rykker. Det er dog vigtigst, at du låner fra et sted, som har gode anmeldelser på sider som for eksempel Trustpilot, så du er sikker på at få god service. Dernæst er det altid en smart idé at sammenligne de forskellige lån, som du overvejer at tage på en hjemmeside, der er beregnet til det. Her kan du få hjælp til, hvor det billigste lån er, og du kan derefter undersøge, om det er fleksibelt nok til dig.

Du skal passe på

Det er dog meget vigtigt, at du er i stand til at betale dit lån tilbage, da det ellers vil skabe store problemer for dig såvel som for udlåneren. Du kan ske at skulle betale en rykker, og ellers vil det blive sendt videre til et inkassofirma, hvilket yderligere vil øge omkostningerne på lånet. I værste fald kan du ske at blive registreret i RKI som dårlig betaler, hvilket vil ødelægge dine muligheder for at kunne optage nye lån. Hav derfor altid en plan for at betale dine lån tilbage og optag aldrig nye lån for at betale gamle, da dette skaber en ond cirkel.