Sådan opbygger du den perfekte garderobe

Sådan opbygger du den perfekte garderobe

1. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Ligegyldigt hvilken alder man har, kan det være svært at opbygge en garderobe, så man aldrig oplever en tøjkrise. Modetøj til kvinder kan specielt være vanskeligt at få styr på, fordi der altid findes så mange trends og stile, som modebladene vil have os til at følge. Vil du lære at opbygge din perfekte garderobe, så læs med i denne artikel, hvor du får gode råd til netop garderoben.

Start med basisvarerne

Når du skal opbygge din garderobe, er det vigtigt at se på, hvad du ikke kan undvære, og som du bruger næsten hele tiden. Disse ting er basisvarerne. Det kan eksempelvis være toppe, T-shirts, undertøj, leggings eller strømpebukser og et par sorte og blå jeans. Disse ting, som du altid bruger, skal du være sikker på at have nok af. Har du det, kan du altid finde et nemt outfit, der kan sættes sammen, så det passer til hvad som helst.

Udbyg med sæsonbestemte varer

Når du har basisgarderoben på plads, kan du begynde at se på nogle af de trends, der er i den nuværende eller kommende sæson. Til foråret 2019 er prikker, farven gul og den sporty stil trendy. Hvis du køber et par beklædningsgenstande inden for hver af disse kategorier, vil du have dele i din garderobe, du kan bruge sammen med din basisgarderobe. På den måde kan du skabe nye, sjove outfits.

De ting, du ellers ikke kan undvære

Udover basisvarerne og de sæsonbestemte varer, kan det være en god idé at finde ud af, hvad du normalt går efter, når du er ude at købe tøj, eller hvad du plejer at gå i. Disse ting kan være en god indikator på, hvad du skal gå efter, når du vil udbygge din garderobe. De ting, du styrer mod i butikken, er nemlig ofte ting, du gerne vil gå i.