Hov. Spar penge på din varmeregning

Hov. Spar penge på din varmeregning

23. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Hvis du går med følelsen af, at du betaler for meget i varmeregning, kan der være en løsning forude. Det handler nemlig om at udnytte huset varme på den mest optimale måde – og det kan du med den rette isolering. Hos Dansk Isolering tilbyder de isolering af huse, som kan være løsningen til at nedebringe din varmeregning.

 

Hvad skal der til?

Dit hus kan isoleres på forskellige måder og med forskelligt materiale. De mest almindelige materialer til at isolere med er Rockwool granulat, Isover granulat og papiruld. Det isoleres hulmurene og loftet med, og på den måde bliver huset klimaskærm beskyttet mod kulden udenfor. Med den rette isolering har du ikke besvær med at varme nogle rum op – og du løber ikke ind i det problem, at et af dine rum er for kolde. Så ikke nok med det bliver en økonomisk gevinst på længere sigt, får du også et hus, som du bliver mere glad for. Du kan få et gratis isoleringstjek hos Dansk Isolering, hvor en af deres energikonsulenter kommer og vurderer, hvilken isolering der vil være optimal til dit hus, og I kan sammen finde den ideelle løsning til dig.

 

Hvorfor Dansk Isolering?

Hos Dansk Isolering får du et resultat af højeste kvalitet. For 5. år i træk er Dansk Isolering finalist til årets isolatør, og har tre år i træk vundet prisen. Derfor er du sikret kompetent rådgivning og en af de bedste på markedet til at lave isolering af dit hus. Du vil få et hus, som du bliver mere glad for, og som vil være klar til at modstå en hård vinter – uden at det kommer til at koste dyrt for pengepungen. Så samlet er det en økonomisk gevinst og en fysisk forbedring af din bolig.