Spar penge ved at have et personligt lager

Spar penge ved at have et personligt lager

25. juli 2019 Slået fra Af Redaktionen

Langt de fleste har oplevet at løbe tør for batterier, shampoo eller andre vigtige produkter, der bruges i dagligdagen. Det kan nemlig være svært altid at have et overblik over, hvad man mangler. Derudover kan det være svært at huske, hvad man skal købe, når man er ude for at handle, og mange handler først produkterne ind, når de er på tilbud. Du kan dog undgå at løbe tør for de vigtige produkter ved at opbygge et personligt lager med genstande, som du ikke vil løbe tør for.

Skab plads til dit lager

Bor du på en træng plads, kan det være svært at få plads til et lager. Det kan dog være en mulighed at rydde en hylde i en køkkenskuffe, anskaffe sig et væghængt skab eller gøre plads i en anden del af boligen. Har du masser af plads, kan et bryggers med opbevaringsplads være et ideelt rum at opbevare lagerprodukter. For at lageret fungerer optimalt, er det vigtigt, at du holder styr på, hvad du har, og hvad du mangler. Dette kan du blandt andet gøre med et listesystem, hvor du holder styr på, hvor mange produkter du har tilbage.

Hvilke produkter kan jeg lagre?

Et personligt lager er ideelt til alle de produkter, du helst ikke vil løbe tør for og produkter, som du oftest køber mange af, når de er på tilbud. Det gælder blandt andet nonfoodvarer som batterier, shampoo, cremer, hårprodukter og rengøringsmidler. Er du desuden løbet tør for batterier, kan du finde billige batterier her. Derudover kan det også være en god idé at købe et lager af madvarer, som ikke bliver for dårlige ved stuetemperatur, og som har en lang holdbarhed. Det kan eksempelvis være havregryn, mel, sukker og salt. Hvis du køber varerne på tilbud, kan du desuden spare mange penge i det lange løb.