Sådan kan du sætte fut i enhver fest

Sådan kan du sætte fut i enhver fest

26. november 2019 Slået fra Af Redaktionen

Har arbejdslivet taget meget af pusten fra dig, og har du en travl hverdag, der ikke tillader, at du gør alt det, du gerne vil, så kan det være svært at opretholde motivationen for at blive ved – i hvert tilfælde med de rutiner, hverdagen kører på. Danskerne er et af de folkefærd, der arbejder meget, men de er dog også vilde med at feste, og gør det også meget. Er du en af de festglade danskere, så kan du stensikkert nikke genkendende til, at der bliver festet for lidt. Til en god fest har man nemlig muligheden for at slippe bekymringerne lidt og slå sig løs. Kunne du godt tænke dig at feste noget mere, så kan du her blive klogere på, hvordan du kan sætte fut i enhver fest.

Sjove lege kan få gæsterne til at bryde de formelle samtaler

Du kender det sikkert. Du er til en fest, hvor alle ikke kender alle, og derfor kan der hurtigt opstå en akavet stemning. Du kan dog påvirke stemningen ved at arrangere sjove lege for gæsterne. På den måde kan du sikre, at gæsterne lærer hinanden bedre at kende, og at de bryder med de formelle samtaler. Dette er især en god ting, hvis man er til fest med sine kollegaer eller gamle klassekammerater – dog kan det også bruges til familiefester såsom fætter-kusine fester eller jubilæums.

Du kan også overraske alle ved at booke en DJ

Er en leg ikke den optimale icebreaker, så kan du med fordel prøve kræfter af med andre ting. Ønsker du at overraske alle, så alle mister kæben, så kan det være, at du skal booke en DJ til festen. Rosa Lux kan sætte fut i enhver fest, og lyder det interessant for dig – så book de bedste DJs her og overrask alle med fest og farver.