Fordelene ved ejendomsudvikling

Fordelene ved ejendomsudvikling

14. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

Vi er mange, der har en klar ide, omkring hvordan vores drømmehus skal være men en ting er at få ideerne ned på papir, en anden ting er at udføre dem. Med ejendomsudvikling, er der et led mellem ideen og udførelsen, og du får vejledning, råd og konkrete tegninger med dig på sidelinjen under alle trin. Du bibeholder overblikket, men undgår byggerodet og modløsheden ved det store projekt. Ejendomsudviklingen er ikke bare et dyrt håndværkertilbud, det er en mulighed for at designe og udvikle dit drømmehus. Du får muligheden for at eksperimentere med et selskab, der hjælper dig med alt fra plantegning, til om der er brug for en åben eller lukket stue. Dette kan være i form at planlægning af en splinterny bolig, en ny firmabygning eller en tilbygning til huset.

Overholdte deadlines

Du vælger et realistisk investeringsbudget i samarbejde med selskabet, når de hjælper med at beregne beløbet, sørger de også for at hoverholde tallene. De får deres indkomst ved et forhåndsbestemt procentsats af prisen i udviklingssats, og er altså ikke på timeløn. Deadlines og aftaler bliver stramt overholdt i forhold til et byggefirma. Find et firma du er tryg ved, selvskabet Damgaard ejendomme er et ejendomsselskab der udvikler og udlejer privatboliger og erhvervsejendomme. De ligger fokus på at opnå en tæt dialog med deres kunder, og yder en masse forskellige servicer alle samlet et sted for at gøre det så nemt og overskueligt for kunden som muligt.

Projektudvikling

Ønsker du at øge værdien, kan du vælge projektudvikling. Dette er ideelt, hvis du ikke ønsker at bruge penge på en ejendomsmægler, der kan trække dit hussalg i langdrag, men stræber efter en løsning, der får huset istandsat og solgt hurtigt. Kort sagt går projektudvikling ud på, at tilføre en ejendom en merværdi. Dette kan f.eks. ske ved ændret arealanvendelse eller øgede byggerater.