Skab dit eget lille træningsrum ude i garagen

Skab dit eget lille træningsrum ude i garagen

15. marts 2022 0 Af Redaktionen

Går du meget højt op i din træning og har du en garage, som mere eller mindre står tom? Så kan du lige så godt lave din garage om til et rigtigt træningsrum. Det vil også føle lidt sjovere at træne, når du har et specifikt sted til dette. Læs med her for at se hvilke ting du blandt andet kan gøre for at lave rummet om til et rigtigt træningsrum.

Hav det rette træningsudstyr

Det handler naturligvis først og fremmest om at få fat i det rigtige træningsudstyr, hvis man gerne vil lave garagen op til et rigtigt træningsrum. Måske du for eksempel skal anskaffe et kabeltårn? Det fylder som regel ret meget at have et kabeltårn stående derhjemme. Men når du har hele garagen at fylde på, så kan du lige så godt anskaffe dig sådan et.

Med et kabeltårn kan du lave mange forskellige former for øvelser, som man normalt ikke kan gøre. Men der findes naturligvis også mange andre former for træningsudstyr end et kabeltårn. Du kan også benytte muligheden for at købe nogle af de større maskiner såsom spinningcykler eller et løbebånd. På den måde kan du også have et sted, hvor du kan få trænet koordinationen.

Skal du sætte spejle op?

Det kan være en god ide også at sætte nogle spejle op, så man kan se sig selv og de øvelser man laver, mens man træner. Det er især meget vigtigt, hvis du ofte løfter håndvægte og lignende. Det er ofte nemmere at vurdere, hvorvidt man løfter rigtigt, når man kan se sig selv i spejlet imens.

Det kan for mange også virke lidt ekstra motiverende, når de lige fanger deres eget blik i spejlet imens de træner. På den måde kan du muligvis presse dig selv til at løbe lidt længere på løbebåndet eller lignende.