Derfor kan bobles være en vigtig del af barnets udvikling

Derfor kan bobles være en vigtig del af barnets udvikling

27. oktober 2018 0 Af Redaktionen

For et lille barn ligger verden åben, og den venter blot på at blive udforsket og undersøgt. Men for at kunne tage på eventyr er det vigtigt, at små børn får styrket deres motoriske evner gennem leg og stimulation.

Men hvordan træner man sit barn? Hvordan kan man som forælder være med til at styrke et barns motoriske evner? Som forældre, og især for førstegangsforældre, er der mange spørgsmål, der melder sig, men når det kommer til træning af motoriske evner, handler det mere om at hjælpe barnet og møde barnet samt opmuntre det til at bruge kroppen i stedet for at bekymre sig om, om man nu stimulere sit barn nok.

Når et barn er begyndt at kravle eller tage sine første spæde skridt, er det en god ide at tilbyde sine børn redskaber, der kan være med til at styrke deres balance og selvforståelse. Netop dét er bObles skabt til.

BObles er en serie af tumledyr lavet af skum. De giver de yngste børn mulighed for at kravle på dem, læne sig op ad dem, gynge på dem og trille rundt med dem, alt mens de træner deres motorik på en legende måde.

 

Vælg det rigtige tumledyr

Med et tumledyr fra bObles er det kun fantasien, der sætter grænser, og de kan danne rammen om mange kreative lege. Har man besluttet sig for at investere i et tumledyr, skal man dog først gøre sig nogle tanker om, hvad ens barn har behov for.

Til de helt små børn er kyllingen ideel. Den er god til at træne barnets nakke, og bObles Tumlegulv er godt at bruge som underlag til al slags leg og stimulering for de små børn. Når barnet bliver lidt ældre og begynder at kravle, kan det have gavn af at lege med eksempelvis bObles elefanten, som er god for barnet at kravle rundt med. Er barnet i stedet kommet i den alder, hvor det begynder at tage sine første, spæde skridt er Tumlesten eller den søde krokodille gode til at give barnet noget at læne sig op ad.

Når barnet bliver ældre og mere sikker på sine ben, er det egentligt kun fantasien, der sætter grænser for, hvad tumledyrene fra bObles kan bruges til. Med dem er de i hvert fald garanteret mange timers leg samtidig med, at de styrker deres motoriske evner.