Derfor skal du tage færgen til Norge

Derfor skal du tage færgen til Norge

1. maj 2018 0 Af Redaktionen

Selvom Norge ligger tæt på Danmark, så er der en verden til forskel på de to meget forskellige lande. I Danmark er landskabet meget fladt, og det største man har, det er bakker og nogle klipper på Bornholm. Hvis man rejser til Norge, så er der kæmpe klipper, bjerge og smuk natur med både bjørne og ulve. Det tiltrækker derfor mange danskere, som gerne vil vandre i bjerge eller på skiferie. Så hvis du gerne vil til Norge af den ene eller den anden årsag, så kan det hurtigt blive en lang vej, hvis man selv skal køre op gennem Sverige. Derfor kan det være en løsning at tage Oslobåden fra København, da det både er nemt og billigt. Uanset om du vil stå på ski, eller om du vil vandre i bjerge eller noget helt tredje – så kan du læse mere herunder om de forskellige muligheder, der er på Oslobåden.

Hvad kan man lave på Oslobåden?

Man kan lave mange forskellige ting, og der er endda luksuskahytter, hvis man gerne vil opleve det. Der er et poolområde med jacuzzi, så hvis man gerne vil tage en svømmetur eller slappe af med et glas champagne, så kan man også det. Derudover har Oslobåden 5 restauranter, som laver alt fra sprøde pizzaer til 3-retters menuer, så hvis man gerne vil have en hyggelig aften med god mad, så har disse restauranter noget for enhver smag.

Børnefamilier kan også få gavn af Oslobådens mange faciliteter, for eksempel så er der mange aktiviteter for børn såsom børnebuffet, minidisco, ballondyr og mange flere. Mens børnene leger, så er der mulighed for at få drinks i baren, og desuden er der også kasino, hvis man er typen der kan lide at gamble.

Læs mere information online

Oslobåden er den hurtigste vej til Norge, og uanset hvad du skal i Norge, så sørger Oslobåden altid for, at du får en god start på din rejse. Så hvis du er interesseret i at tage færgen til Norge – så kan du læse mere her og derved få yderligere detaljer omkring Oslobåden.