Det du aldrig får gjort, men som er rart at få ordnet

Det du aldrig får gjort, men som er rart at få ordnet

22. september 2019 Slået fra Af Redaktionen

Kender du det med, at der er nogle ting, som vi bliver ved med at udskyde, selvom vi rigtig gerne vil have dem ordnet. Nogle ting får vi bare aldrig gjort på trods af, at det er virkelig rart, når først de er klaret. Det kræver blot den helt rette motivation.

Besøg tandlægen

Noget der virkelig er nemt at blive ved med at udskyde, er et besøg ved din tandlæge. Det kan være så svært at få taget sig sammen til at komme derned, og det er ikke fordi regningen derefter ligefrem lokker. Til gengæld føles det virkelig rart, når først du er ude derfra igen og kan være sikker på, at alt er, som det skal være.

Ryd ud i dit skab

Hvis dit klædeskab ligesom så mange andres ligner et stort rod, der ikke er til at finde hoved og hale i, er det på tide at få gjort noget ved det. Selvom det kan virke uoverskueligt, er det virkelig rart, når først det er klaret. For at gøre det nemmest for dig selv, kan du starte med at tage alt ud af skabet. Tøm skabet fuldstændig og begynd derefter at dele tøjet op alt efter, om du bruger det eller ej. Det du ikke bruger, kan du give væk eller sælge. Resten kan du lægge pænt sammen og ind i skabet igen.

Ordn dine hængepartier i hjemmet

Der er helt sikkert nogle ting i dit hjem, du bliver ved med at udskyde. Fik du aldrig sat den lampe op i bryggerset? Eller er dine paneler i stuen stadig kun halvt malet? Det er træls at gå og blive mindet om hver dag, så tag dig sammen til at få det ordnet. Det vil du takke dig selv for senere.