Det mest fleksible tilmeldingssystem til eventplanlægning

Det mest fleksible tilmeldingssystem til eventplanlægning

5. oktober 2019 Slået fra Af Redaktionen

Står du, dit firma eller din gruppe og leder efter et rigtig godt og velfungerende tilmeldingssystem til eventplanlægning, hvor I har brug for en nem måde at få tilmeldinger på – så læs med her. Conference manager er det foretrukne tilmeldingssystem i Danmark og er utrolig fleksibelt til alle former for tilmelding til eventplanlægning. Om det så er et større event, der kræver mange tilmeldinger og kun finder sted én gang månedligt – eller et tilbagevendende årligt arrangement – eller om det er et lille ugeligt event, med få tilmeldinger, så oplever Conference managers kunder, at det letter deres arbejde, og at det er et godt tilmeldingssystem, der opfylder deres behov. Læs mere om tilmeldingssystemet her.

I gang siden 1998

Conference manager har været i gang med at lave brugervenlige tilmeldingssystemer til alle slags events siden 1998, hvor de har hjulpet flere tusinde personer, virksomheder og grupper til en hverdag, der blev lidt nemmere, fordi de havde et godt tilmeldingssystem ved hånden. Conference manager stræber efter at lave det mest ultimative tilmeldingssystem, der gør håndteringen af konferencer, møder, kurser, events, arrangementer og hvad man ellers kunne finde på, meget nemmere. Faktisk er Conference manager 100% danskejet, og ligger lidt nord for hovedstaden. De er et aktieselskab, med huse i bl.a. Virum, og siden 2015 har de også fået etableret en afdeling af Conference manager i Tyskland, fordi det er så udbredt over hele Europa og mange lande bruger det.

Derfor burde man vælge Conference manager

Conference manager er altså et professionelt firma, der hele tiden sørger for og stræber efter at blive bedre og gøre alt meget lettere for kunden, så kundens hverdag forløber mere roligt. Alle tilmeldingssystemer er i top og kan bruges til diverse slags arrangementer. Små, såvel som store. Deres glæde for at udføre et godt stykke arbejde til dig gør kun, at tilmeldingssystemet er så godt designet og lavet, at det bliver lige så let som en fjer at arbejde og navigere rundt i. De stræber efter, at man slet ikke behøver en guide eller nogen hjælp, for at kunne bruge deres tilmeldingssystemer.