Spar penge med en brugt bil

Spar penge med en brugt bil

1. oktober 2019 Slået fra Af Redaktionen

En ny bil koster mange penge, og selvom at en bil skal ses som en investering, er det ikke sikkert, at du har penge nok til at købe en ny bil. Hvis dette er tilfældet, kan du undersøge muligheden for at købe en brugt bil. En brugt bil er billigere end en ny, og giver dig dermed flere valgmuligheder, når det kommer til størrelse, ekstraudstyr, mærke og model.

Gå efter et lavt kilometertal

Når du gerne vil købe en brugt bil, skal du holde øje med, hvor mange kilometre bilen har kørt indtil videre. Jo færre kilometer bilen har kørt, jo bedre. Men selvfølgelig hænger det sammen på den måde, at en bil, der ikke har kørt særlig mange kilometer, vil være dyrere. Grunden til dette er, at bilen vil være mindre slidt og sandsynligheden for at bilen skal til reparation er lavere, hvilket gør, at den kan holde i flere år.

Sikkerhed frem for alt

Det vigtigste, når du køber en brugt bil, er, at sikkerheden stadig er i top. Hvis der er noget ved bilen, der ikke virker efter hensigten og som kan være med til at gøre bilen mere usikker, så er det ikke bilen for dig, og det er ikke værd at spare de ekstra penge. Sørg derfor for, at der er styr på sikkerheden i bilen. Derudover er det en god ide at prøvekøre bilen, inden du køber den, så du er sikker på, at du kan lide indretningen af bilen samt bilens egenskaber.

Køb af brugt bil

Der findes mange forhandlere, der sælger brugte biler, og hvis du bor i Silkeborg, kan du bruge denne Renault forhandler i Silkeborg. Hvis du forelsker dig en Renault såsom Renault Captur, men du gerne vil købe bilen som ny, så er det også muligt hos mange forhandlere.