Din guide til mere energi

Din guide til mere energi

8. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

Nogle dage vil altid være lidt længere end andre – det kan man ikke komme udenom. Men det er måden, man behandler og tackler det på, der gør udfaldet. Dårlige vaner og mønstre vil resultere i et tab af energi med symptomer som træthed og hovedpine som følge. Denne guide vil gøre op med disse mønstre og gøre dig klogere på, hvordan du får mere energi i hverdagen.

Krystallernes egenskaber

Ja, du læste rigtigt; du kan bruge krystaller som energiredskaber i en presset hverdag. Krystallerne vibrerer med forskellige vibrationer, der udsender en bestemt energi – hvad end du mangler en større selvtillid, mere held eller kærlighed. Der er mange måder at bruge krystallerne på, og den kommer helt an på dit mål og din lyst. Det kan blandt andet være:

  • Meditation

  • Healing

  • Ved at bære din krystal som et flot smykke

Simple og sunde vaner

En anden måde, hvorpå du kan få mere energi i hverdagen, er ved at etablere simple og sunde vaner. Men hvad indebærer det?

Sunde vaner drejer sig om alt fra stress og motion, til kost og søvn. Hvis du i øjeblikket ikke føler, du har energi nok, bør du derfor tage et kig på dine mønstre. Er der noget usundt, der går igen? Sover du ikke nok, eller spiser du for sent?

Små ændringer i hverdagen kan faktisk have en enormt stor betydning. Du kan for eksempel:

  • Stå tidligere op. Denne er især god, hvis du har en presset hverdag. Den ekstra tid om morgenen vil give dig overskud til resten af dagen.

  • Spis regelmæssigt. Når du spiser regelmæssigt, vænner din krop sig til det, og den kan herefter regulere appetitten og fordele energien. Sikker vej til mere energi!

  • Husk vitaminerne. Selvom det er sjældent, kan du godt få træthed af vitaminmangel.