En guide til dig der ønsker at oprette din egen hjemmeside helt gratis

En guide til dig der ønsker at oprette din egen hjemmeside helt gratis

7. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

De fleste mennesker elsker at have et projekt, som de kan gå og pusle om. Dog kræver de fleste projekter en hel del tid, en masse kræfter og eventuelt penge. Et projekt, der hverken koster penge, kræver en masse tid eller kræfter fra dit vedkommende er at oprette din helt egen hjemmeside. Det tager mindre end et par minutter, og du skal ikke engang af med nogle penge for at oprette den. En anden fordel ved netop dette projekt er også, at du ikke behøver at have alle mulige vilde egenskaber, for den hjemmeside, som du opretter din hjemmeside på, står for alt det besværlige. Så hvad venter du på?

Inden du opretter selve hjemmesiden bør du gøre dig nogle tanker om, hvad din hjemmeside skal bruges til. Skal den eksempelvis anvendes som en webshop, en blog eller vil du forsøge at sprede et bestemt budskab på din hjemmeside såsom, at vi skal være mere klimavenlige? Grunden til at du skal vide, hvad hjemmesiden skal bruges til, før du opretter den er, at du skal designe den ud fra det, som den skal bruges til. Der er nemlig mange forskellige designs, som du kan bruge på din hjemmeside, når det gælder oprettelsen af en ny hjemmeside.

Din hjemmeside skal være nem og tryg for dine besøgende at navigere i. Vælger du eksempelvis at oprette en webshop på din hjemmeside, kommer betalingen til at være nem og sikker, og der udbydes både betaling med dankort, visa, mastercard, mobilepay og paypal for dine kunder. Derudover kommer din hjemmeside, lige meget om dine kunder besøger hjemmesiden fra en computer eller en telefon, til at have en troværdigt og lækkert udtryk, når dine besøgende trykker ind på det. Til sidst men ikke mindst kommer din hjemmeside til at være optimeret, således at den bliver fundet i søgemaskiner som eksempelvis google.